Калъфи за Huawei P40 Pro Plus

Кейсове за Huawei P40 Pro Plus


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Huawei P40 Pro, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

Филтри Свий
модел на устройството 1105
×
тип калъф 1
×
В наличност Свий
В наличност Свий

В днешно време можете да откриете десетки видове калъфи за телефони и смарт устройства. На пазара се предлагат всякакви разновидности и дизайни, което обърква потребителите и не им дава нужната информация, за да изберат най-добрия кейс според техните нужди. Точно затова ние от etuo сме решили да ви разкажем малко повече за разликата между “флип” моделите и силиконовите гръбчета.

Каква е разликата между силиконовите кейсове и “флип” калъфите

Нека да започнем с характеристиките на силиконовите кейсове и тяхното приложение. Те са най-разпространеният вид сред калъфите. Силиконовите гръбчета представляват предпазители, които се поставят на гърба на вашия HUAWEI P40 Pro Plus и защитават главно задната стена и двете странични стени на смартфона. Лесно е да бъдат поставени на устройството. Те са гъвкави, леки и приятни на допир. Силиконовите кейсове омекотяват удара при падане на телефона от високо и предотвратяват счупване или ожулване на вашия HUAWEI P40 Pro Plus.

За разлика от тях, “флип” вариантите са далеч по-сигурни за мобилното устройство. Тези модели имат интересна защитна технология, тъй като обгръщат цялото тяло на смартфона заедно с дисплея. Имат отварящо се крило, което предпазва и задната, и предната част на вашия HUAWEI P40 Pro Plus. Този тип модели имат и специални разделения във вътрешната си част, където можете да приберете банкноти, визитни картички и други.

Друго различие между силиконовите калъфи и “флип” кейсовете е размерът. Гръбчетата от силикон се смятат за доста по-компактни и удобни, а флип вариантите – за една идея по-обемни.

Какви видове калъфи за HUAWEI P40 Pro Plus ще откриете

Кейсовете и аксесоарите, които имате възможност да разгледате в etuo.bg, са не само много качествени, но и на много ниски цени.

Ние ви предлагаме най-добрите опции за вашия HUAWEI P40 Pro Plus, чрез които да изразите своята индивидуалност и стил. Ето и с какви видове калъфи за Хуауей П40 Про Плюс разполагаме в нашия онлайн магазин:

 • - силиконови гърбове;
 • - пластмасови модели;
 • - универсални защитни варианти;
 • - “флип” модели;
 • - модели от серията Soft Flex;
 • - в различни цветове и други.

Изберете предпазител още сега и забравете за драскотините по чисто новия си HUAWEI P40 Pro Plus.

Защо да се доверите на нашия онлайн магазин

Сайтът на etuo.bg ви предлага:

 • - коректно отношение;
 • - при направена поръчка над 50 лв., вашата доставка ще бъде напълно безплатна;
 • - бързо доставяне на поръчаните стоки;
 • - връщане или замяна на закупените аксесоари в срок от 30 дни;
 • - високо качество и неповторими дизайни.