CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Huawei P50 Pro - Кейсове за Телефони

Филтри Свий
Модел на устройството 1124
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Най-привлекателната част от вашия смартфон е екранът, но е и най-уязвимата. Честите причини за повреда на телефона включват случайно изпускане, излагане на вода или други течности, силен студ или прекалена топлина и други. Когато смартфонът ви е изложен на някои от тези условия, екранът може да се спука или да се надраска. Освен това тялото на устройството може да се повреди. Повредата може дори да докосне вътрешните компоненти на смартфона. Ето защо, едно от първите неща, които трябва да направите след закупуване на нов телефон Huawei P50 Pro е да помислите как да го предпазите от повреда.

Как да запазите своя Huawei P50 Pro в безопасност и да изглежда чист по всяко време

Използването на качествен протектор за екран, закупуването на добре проектиран калъф, получаването на застраховка за защита на телефона са някои неща, които могат да помогнат да предпазите своето устройство Huawei P50 Pro. Ето няколко съвета:

  • - Купете протектор за екран: Съвременните смартфони обикновено имат устойчиви на надраскване и удари екрани, проектирани с Gorilla Glass или подобен материал. Но те не са неразрушими, поради което трябва да закупите протектор за екран. Този аксесоар може да ви помогне, когато устройството е в дамска чанта или в джоба ви заедно с ключове и други остри предмети, които могат да надраскат дисплея. Много по-лесно и по-евтино е да смените протектора, отколкото вградения екран, който се доставя с вашия смартфон Huawei P50 Pro. В допълнение към тях, няколко протектора за екран имат маслоустойчиво покритие, което помага за намаляване на пръстовите отпечатъци и петна.
  • - Използвайте качествен калъф за Huawei P50 Pro: В днешния забързан и пълен със задачи живот може случайно да изпуснете телефона в един или друг момент и да го повредите. За щастие, използването на калъф ще ви помогне да избегнете този вид проблем. Този аксесоар ще предложи максимална физическа защита на смартфона Huawei P50 Pro и ще накара външният му да изглежда като нов дори след като го използвате дълго време.
  • - Избягвайте екстремни условия (високи и ниски температури): Изключително високи или ниски температури, както бихте очаквали, повреждат смартфона. Избягвайте да оставяте телефона си на прекомерна топлина или студ за продължителен период от време. Излагането на тези екстремни условия може да повреди батерията и вътрешните компоненти на слушалката – може да доведе до съкращаване на живота на батерията, загуба на данни или дори необходимост от получаване на нов мобилен телефон. Освен това екстремният студ също прави някои части на смартфона Huawei P50 Pro по-твърди, като устройството ще стане по-податливо на повреда от удар. Можете да предотвратите този вид повреда поради екстремни температури. В горещите дни избягвайте да оставяте телефона изложен на прекомерната топлина на слънцето или в паркирано превозно средство за продължителен период от време. В студен ден не оставяйте устройството навън или във външния джоб на якето/палтото си. Вместо това го дръжте във вътрешен джоб. По този начин топлината на тялото ви може да го накара да остане топло. Ако смартфонът ви е изложен на силен студ или топлина го оставете бавно да се върне към стайна температура. Това е особено важно ако телефонът е студен, тъй като преминаването от топло на студено твърде бързо може да доведе до натрупване на конденз вътре в устройството, което също би причинило повреда.
  • - Дръжте телефона си здраво: Най-честата причина, поради която смартфонът може да падне от ръката ви случайно, се дължи на начина, по който го държите. Ето защо, трябва това да става здраво, за да не се повреди мобилното устройство Huawei P50 Pro. Никога не дръжте смартфона си хлабаво, защото е доста деликатен.
  • - Пазете мобилното устройство далеч от вода: Когато вашият смартфон влезе в контакт с вода (или други течности), той ще се намокри и ще започне да работи неправилно. Това може да се случи на плажа, по време на дъжд и докато държите телефона с мокри ръце (в басейна). Уверете се, че вашият смартфон Huawei P50 Pro не влиза в контакт с вода освен ако не е водоустойчив. Понякога екранът на телефона ви може да се повреди при излагане навън при мъгливо време.

Защо да изберете онлайн магазин etuo

Ако търсите качествен калъф или аксесоар за мобилно устройство, таблет, лаптоп или смарт часовник, etuo.bg е едно от най-добрите места за покупка. Каталогът от продукти е доста разнообразен, като много голям процент са тези, които са свързани със сигурността и защитата. Гамата за Huawei P50 Pro постоянно се обновява, като се добавят много нови модели, които излизат на пазара. Предлаганите видове са само на марки, които вече са се доказали на пазара на аксесоари и имат проверено качество. Цените са достъпни, което още повече привлича клиентите. Поръчката става лесно и бързо, а за доставката са необходими 1-2 дена.