+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за HUAWEI P8

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Huawei е световен бранд – един от трите най-популярни производители на смартфони в света. Това означава, че потребителите им не се ограничават до един континент, което пък ще рече, че телефоните им трябва да оцеляват при различни климатични условия. Необходима е малка помощ и от ваша страна – покупката на аксесоари като кейсове, калъфи и протектори. Самите устройства са устойчиви на неблагоприятното въздействие на околната среда, но потреблението е фактор, за който производителят не може да отговаря след изтичане на гаранционния срок.

За да ползвате вашия Huawei P8 максимално дълго време, го обезопасете с протектор за дисплей, кейс или флип калъф. Така ще сте спокойни, че дори да падат по гръб или по екран, телефоните ще останат невредими.

Какви кейсове и калъфи за Huawei P8 предлага etuo.bg

При нас ще откриете:

  • -красиви и качествени силиконови гръбчета;
  • -кейсове с разнообразни дизайни, на различни теми и в различни
  • цветове;
  • -защитни противоударни протектори;
  • -класически флип калъфи и др.

За какво да внимавате

Винаги, когато пазарувате защитни аксесоари за своя смартфон Huawei, ако за съответния модел не намирате подходящ, не бива да купувате такъв, предназначен за друг модел. Съществуват някои разлики, като позицията на камерата, слота за SIM-картите и мемори картата, буксата за зареждане, вградените колонки. При универсалните защитни аксесоари е възможно те да се намират на различни места, което ще попречи да ви служат по предназначение. Да не говорим, че колкото по-нов е моделът смартфон, толкова по-лек и тънък е той. Това означава разлика и в размерите на аксесоарите, макар че все става дума за един и същи бранд и качество.

На какъв принцип са категоризирани кейсовете и калъфите в etuo.bg

Това, което вероятно първо ви прави впечатление, са цените и цветовете на аксесоарите за телефони. Но филтрирането на артикулите не се изчерпва дотук. Освен от стандартния силикон, разполагаме със защитни аксесоари и от каучук. Те се характеризират с висока устойчивост и гъвкавост, каквито всеки Huawei от най-ново поколение заслужава. Така и защитата срещу драскотини и по-сериозно счупване се свеждат до минимум, без да се налага да се лишите от абстракции, апликации, 3D-изображения, гравюри и др.

Нашият онлайн магазин за кейсове и калъфи е винаги на ваше разположение, за да може телефонът ви винаги да ви служи по предназначение!