+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за HUAWEI P9 Lite

Кейсове за Huawei P9 Lite


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Huawei P9 Lite (2017), Huawei P9 Lite Mini, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Ако сте привърженик на смартфони с марка Huawei, трябва да знаете, че имате отличен вкус и със сигурност държите да ги предпазите от счупване, драскотини и наранявания максимално дълго време. Колкото и предпазливи да сте, не можете да сте сигурни, че в даден момент по невнимание ще го ожулите или изпуснете. Затова etuo.bg е онлайн магазин, на който можете да се доверите, когато търсите подходящи аксесоари, като кейсове, калъфи и протектори за своите телефони. Някои от тях са универсални – силиконови, PVC, но има кейсове, изработени от дървесина, метал или стъкло. В зависимост от цветовете и цените им можете да направите своя индивидуален избор, а ние ще съдействаме да получите желаните кейсове и калъфи за вашия Huawei максимално бързо.

Защо да предпазите своя Huawei P9 Lite

Моделът притежава редица завидни характеристики:

  • -13 MP основна камера и 9 MP selfie-камера;
  • -слот за 2-ра сим-карта;
  • -голяма издръжливост на батерията;
  • -предлага се в различни цветове – от традиционен черен до златист и по-специфични нюанси.

Ако си направите труда да разгледате ревютата за този модел, ще установите, че отзивите са преобладаващо положителни. Струва си да си поръчате защитни аксесоари, като кейсове, протектори, калъфи тип тефтер, за да се насладите на придобивката максимално дълго време. Достатъчно е да знаете какво и къде да търсите.

Какви кейсове и калъфи за Huawei P9 Lite ще намерите при нас

Etuo предлага протектори както само за гръбчетата на телефоните, така и цялостна защита за екран. В сайта ни ще намерите дизайни, които може би срещате за пръв път:

  • -ефектна имитация на бял, черен, розов, златен мрамор;
  • -гърбове и флип калъфи с флорални мотиви;
  • -универсални кожени калъфи;
  • -качествени кейсове с анимационни герои и др.

Вярваме, че визираните аксесоари трябва да подчертават вашата индивидуалност, но и да ви осигуряват нужното спокойствие при неприятни за устройството преживявания. Вероятно сами сте си правили асоциации за човека отсреща, когато забележите, че кейсът на телефона му е семпъл и изчистен или пъстър и ярък. Затова сме се постарали да осигурим богат избор, който да обхваща и вашите усещания за естетика и удобство.

Лесно можете да закупите набелязаното – поръчките ви се приемат, обработват и изпълняват в максимално кратък срок. Заслужавате го и вие, и вашият Huawei P9 Lite.