Кейсове за Huawei Y5P

Филтри Свий
Модел на устройството 1035
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Huawei Y5p – кой калъф да изберем?

Като попаднете на нашия онлайн магазин ще забележите, че предлагаме широка гама от калъфи за най-различни смартфони. Осигурете ефективна защита за Вашия Huawei Y5p с помощта на един от нашите калъфи, изработени с високачествени материали, така че да срещнат Вашите стандарти. Всеки един калъф е специално подбран да пасне перфектно по ъглите и дължината на смартфона, за да го предпази от най-различни механични наранявания. Със закупуването на един от калъфите ни, не само ще запазите стойността на смартфона си, но и ще си осигурите спокойствие,ако случайно го изпуснете.

Защо да оборудвам смартфона си с калъф?

Основните предимства от закупуването на калъф са естетическия му вид и ефективната защита, които предлага при всякакви видове наранявания. Докато някои хора търсят калъф за смартфона си, за да го предпазят от повреждане, други го правят, за да подобрят външния му вид или стил. Голямото разнообразие от материали с различни нива на защита и външен вид позволява на потребителите да изберат най-добрия калъф за своя смартфон, който да се грижи за техните индивидуални нужди. Една от най-важните ползи на калъфа е факта, че колкото и да сте внимателни, със сигурност ще се случи поне веднъж или два пъти, когато ще го изпуснете и в случай, че имате инсталиран калъф, той ще поеме колкото може удара, за да предпази не само външния, но и вътрешния вид на смартфона. По този начин и стойността на смартфона ще се запази възможно най-дълго.

Huawei Y5p – спецификация на модела

Huawei Y5p идва с 5,45-инчов дисплей с резолюция 720 х 1440 пиксела. Освен впечатляващия му дисплей, смартфонът предлага 2GB RAM и 32GB вграден апамет, която може да бъде разширена с помощта на microSD карта. Устройството работи с Android 10 и се захранва от 3020mAh несменяема батерия. Предпазете тези атрактавни характеристики като закупите един от нашите високачествени калъфи!