Калъфи за Huawei Y6

Телефоните Huawei Y6 (2017), Huawei Y6 (2018), Huawei Y6 (2019), са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

Филтри Свий
модел на устройството 1106
×
Производител / серия 2
×
тип калъф 1
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как можете да предпазите телефона си

Закупувайки нов смартфон, всеки човек се интересува на първо време как да го предпази от надраскване, счупване и износване. В онлайн магазин etuo.bg Вие имате възможност да избирате от хиляди модели и видове кейсове, както за марката хуауей, така и за всички други марки мобилни телефони.

Силиконовите калъфи за Huawei Y6 са чудесен избор за предпазване от нежелани счупвания и наранявания, но и перфектното допълнение към Вашия стил и визия. От безцветни до индивидуално създадени, според Вашите желания и изисквания, силиконовите гръбчета на etuo ще се превърнат в най-добрия приятел за Вас и Вашето устройство.

Какви са предимствата на силиконовите калъфи

Предимствата на силиконовите калъфи за Huawei Y6, пред стандартните такива, са много. Едно от най-големите предимства обаче е, че силиконовите калъфи пасват идеално на Вашия смартфон, като същевременно не го правят по-обемист и неудобен за боравене. Със силиконовите кейсове получавате постоянен достъп до дисплея на телефона си, за разлика от кейсовете тип книга, които трябва да отваряте всеки път, когато желаете да погледнете екрана.

Биха могли да се превърнат и в чудесен подарък за хубав повод или дори и без повод също биха задоволили и най-капризния вкус. Силиконовите гръбчета предпазват Вашия смартфон и от неблагоприятните външни въздействия – избеляване и износване, което също ги прави страхотен избор за Вас.

Как да изберете калъф за своя Huawei Y6

Избирането на гръбчета за Вашия Huawei Y6 трябва да бъде съобразено с Вашите желания и изисквания относно дизайна му. Oнлайн магазин etuo.bg разполага с широка гама гръбчета за телефони в най-различни цветове и модели – от прозрачни до индивидуално създадени по Ваш дизайн, както и с богат асортимент от други TPU аксесоари и аксесоари за мобилни устройства на достъпни за клиента цени.

Защо си струва да закупите от etuo.bg

Etuo.bg предлага богат асортимент от аксесоари както за Huawei Y6, така и за други мобилни телефони, които имат за цел да „облекат” Вашия смартфон според настроението Ви и според Вашите индивидуални нужди и изисквания. Кейсовете могат да бъдат изработени както от силиконов, така и от гумен материал. Ценовият диапазон е съобразен с качеството на изработката им, а коректното отношение и бързата доставка ще Ви накарат да се възползвате често от услугите на онлайн магазина.