+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за HUAWEI Y6 (2017)

Кейсове за Huawei Y6 (2017)


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Huawei Y6, Huawei Y6 (2018), Huawei Y6 (2019), са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да защитите своя Huawei Y6 (2017)

Навлизайки все повече в света на новите технологии, всеки човек е превърнал в неразделна част от себе си смарт телефона си. Затова и защитата му е все по-важна за всеки един от нас. Освен защитата на личната информация в смартфона, той има нужда и от външна защита, която да го предпазва от нежелани повреди, които биха затруднили нормалното му използване. За да защитите своя Huawei Y6 (2017) е нужно да изберете калъф, който да го предпазва, но и същевременно да е такъв, какъвто пасва на стила и вкуса Ви.

Как да изберете калъф за своя Huawei Y6 (2017)

Избирането на калъф за Вашия хуауей мобилен телефон може да се превърне в истинско предизвикателство, особено ако имате претенциозен вкус. Онлайн магазин etuo.bg обаче разполага с хиляди видове гръбчета и кейсове, в които бихте могли със сигурност да намерите този, които отговаря на Вашите изисквания и стандарти. Най-важното в избирането на калъф е именно това, той да отговаря на желанията Ви и реално да служи не само за красота, но и за предпазване от нежелани счупвания. А ако не откриете своя модел за Huawei Y6 (2017), винаги можете да направите свой собствен по поръчка.

Какви други калъфи предлага онлайн магазин etuo.bg

Богатият асортимент от кейсове за Huawei Y6 (2017), както и за всички останали марки и модели смартфони, съдържа както гумени, силиконови гръбчета и TPU, така и кейсове тип книга. Еtuo разполага със всякакви цветове и материали за изработка на желаните от Вас калъфчета. От прозрачни, до специално създадени по Ваш дизайн и вкус, те биха могли да се превърнат и в чудесен подарък за близък човек, за Вашата половинка или дори за колега в офиса. Също така биха могли да бъдат ползвани като рекламен продукт за промотиране на проект или важно събитие, или дори като визитна картичка.

Защо можете да ни се доверите

Etuo.bg е онлайн магазин, съсредоточен върху грижата за Вашия телефон. Нашият магазин се грижи за визията и стила Ви, създавайки персонализирани калъфи и протектори за момичета и момчета специално за Вашия Huawei Y6 (2017) или за всеки друг модел. Цените са достъпни и са съобразени с качеството на изработката. Поръчките могат да се направят и без регистрация в сайта. За покупки над 50 лева доставката е безплатна, а ако не сте доволни от поръчката, имате възможност да я върнете в срок от 30 дни. Доставката е бърза, а качеството на аксесоарите и коректността са гарантирани.