+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за HUAWEI Y6 II

Телефонът Huawei Y6 II Compact, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как успешно да предпазите своя HUAWEI Y6 II

Всеки собственик на HUAWEI Y6 II, а пък и на друг модел телефон, се старае да го предпази от счупване или надраскване. Нежеланите черти по Вашия дисплей или гръб на телефона са доста неприятни и със сигурност развалят хубавия му вид. Най-сигурният начин за защита на телефона е да изберете подходящ силиконов калъф или гръб, който да осигури пълната му защита от така неприятните за всеки злополуки.

Какви видове калъфи за HUAWEI Y6 II предлагаме

Онлайн магазин etuo предлага всякакви видове калъфи за HUAWEI Y6 II, но и за всички модели и марки телефони, достъпни на българския пазар. Освен за марката Хуауей, тук можете да откриете огромно разнообразие от калъфи и кейсове за други видове смартфони.

Имате възможност да избирате материала, от който да бъдат изработени калъфите, както и визията, а ако не намерите подходящ, можем да изработим по Ваш собствен дизайн, който да отговаря най-точно на Вашия стил и визия. Нашите кейсове биха могли да се превърнат в един страхотен подарък за Вас или за близък човек, който със сигурност ще зарадва и най-претенциозния вкус.

Защо персонализираните кейсове са толкова специални

Персонализираните кейсове за HUAWEI Y6 II са толкова специални не само заради начина на изработка, а и заради това, че влагате в тях и частица от себе си, което само по себе си ги прави уникален и нестандартен аксесоар за всяка една визия. Важното е да не забравяме, че освен моден аксесоар, те са и една добра защита от неблагоприятни влияния, като счупване, надраскване или изпускане.

Ако обичате да се откроявате от останалите и да сте винаги различни и модерни, то тогава персонализираните кейсове са правилният за Вас избор, който ще направи Вашия смартфон уникален и лесно разпознаваем, открояващ се от всеки друг.

Защо да изберете да закупите онлайн от etuo.bg

Ние, от etuo.bg, залагаме на качеството и коректното отношение към всеки наш клиент. Онлайн магазинът разполага с всичко необходимо за Вашия HUAWEI Y6 II телефон – от прозрачни до индивидуално създадени по поръчка калъфи,TPU аксесоари и кейсове тип тефтер или книга, според желанията и предпочитанията Ви, както и всякакви други аксесоари за смартфона Ви.

Цените са съобразени с качеството на материалите и изработката на артикулите. За всички поръчки над 50 лева, доставката е безплатна, а също предоставяме и възможност на нашите клиенти да върнат стоката до 30 дни след закупуването й, ако не е оправдала очакванията им.