CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Кейсове за Huawei Y6P

Филтри Свий
Модел на устройството 1095
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Huawei Y6p – какъв калъф да избера?

Нашият уебсайт предлага голямо разнообразие от калъфи, които не само ще паснат перфектно по ъглите на смартфона Ви, но и ще осигурят неговата ефективна защита. Всеки един от калъфите ни са изработени от висококачествени материали, така че смартфона Ви да запази неговия вид и стойност за възможно най-дълго време. Независимо от кой вид калъф ще изберете и неговата материя, нашите калъфи обещават да предпазят Вашия Huawei Y6p от всевъзможни физически наранявания, например надрасквания по гърба, напуквания по панела в случаите, когато падне на земята.

Защо да оборудвате смартфона си с калъф от нашата серия?

Калъфът е изключително важен аксесоар за Вашия Huawei смартфон, защото колкото и да сте сигурни и внимателни, че няма да го изпуснете, този шанс винаги съществува и Вие трябва да бъдете подготвени. Последното нещо, което бихте пожелали е новозакупеният Ви смартфон да изглежда надраскан или напукан. Също така, ако инвестирате в един от калъфите от нашата гама, смартфонът Ви ще запази стойността си и ще можете да го замените на по-висока цена. В допълнение на запазването на външния вид на смартфона, калъфите, които предлагаме, са ефективни срещу наранявания и повреждането на вътрешните компоненти на устройството, които фактически са най-уязвими. За най-сигурна защита най-добре е да съчетаете един от калъфите ни с еднакво качествен екранен протектор, който ще предпази друга ценна част от смартфона – дисплея.

Huawei Y6p – особености на модела

С атрактивния си дизайн, включващ заоблени ъгли на дисплея, Huawei Y6p се предлага в красивите цветове – фантомно синьо, изумрудено зелено и полунощно черно. Ако желаете да запазите дизайна на гърба видим, може да изберете прозрачен калъф, който в същото време ще го предпази от надрасквания и изложи на показ. Този нов модел смартфон също така е оборудван с окта-ядрен процесор, операционна система базирана на Android 10 – EMUI 10.1 и 3GB RAM + 64 GB ROM. Тези впечатляващи характеристики ще имат нужда от допълнителна защита, която панелът на смартфона сам не може да предостави, затова не чакайте, а закупете своя високачествен калъф от etuo.bg днес!