+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за HUAWEI Y8p

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Широка гама от калъфи за Huawei Y8p

Попадайки на нашия уебсайт, Вие ще намерите огромно разнообразие на аксесоари за Вашия новозакупен Huawei Y8P. Сред тях са нашите атрактивни калъфи, които са изработени от висококачествени материали, така че да осигурят възможно най-ефективната защита за Вашия смартфон. Всеки един от калъфите е направен специално да приляга по гърба на смартфона Ви и обещава да предпази смартфона Ви от всевъзможни механични наранявания. Също така с помощта на калъфа Вие ще можете да запазите оригиналната стойност и вид на смартфона за възможно най-дълго време.

Предимствата от закупуването на калъф

Ако все още се двоумите дали покупката на калъф си заслужава, тук ще изброим едни от най-големите им предимства. Може да сте от хората, които са изключително внимателни с новите си технологически придобивки, но винаги ще съществува шанса случайно смартфона Ви да падне. Дори не е задължително Вие да сте този, който го изпуска. При тези случаи калъфът ще бъде полезен и ще успее да поеме удара, но е важно да се отбележи, че той не винаги ще запази екрана и затова е най-сполучливо да инвестирате и в екранен протектор. Освен факта, че предпазва смартфона от инциденти и други видове механични наранявания, калъфът може да бъде идеално допълнение към Вашия стил на живот като изразявате себе си.

Huawei Y8p – особености на модела

Със съотношението 90,17% между екрана и тялото и ултра ясната резолюция от 2400 x 1080, 6.3 "OLED дисплей на Huawei Y8p осигурява забележително визуално изживяване и кинематографична цветова гама. Смартфонът предлага три AI-тройни камери изпълняват свои собствени функции. 48-милиметровият ултра чист главен обектив, 8 MP ултра широкоъгълен обектив и 2 MP обектив с дълбочина Ви помагат да изследвате мистериозната природа или да записвате Вашето ежедневие чрез обикновена щрих. С 6 GB RAM ефективно Ви позволява да стартирате няколко приложения едновременно и да превключвате между тях плавно, докато 128 GB ROM Ви носи голямо място за съхранение на всички Ваши любими видеоклипове, снимки и игри. Захранван от батерията с големина 4000 mAh, Huawei Y8p може да поддържа възпроизвеждане на видео, музика или уеб сърфиране за дълго време.