CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Infinix - Кейсове за Телефони

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Мобилните устройства, сред които са таблетите, телефоните или компютрите, се превърнаха в ключова част от всекидневния ни живот. Компаниите непрестанно правят и тестват нови модели, които са подобрени в сравнение с предшествениците си. Тънките апарати имат нужда от предпазващи ги аксесоари.

Устройствата се използват с определени цели – те са средства за комуникация и работа, но имат приложимост и в социалните мрежи или създаването на видео клипове. Фактът, че те са подходящи за изпълнението на всякакви задължения, ги прави необходими на повечето хора.

Негативите на тези продукти са, че са податливи на повреди. Осигуряването на адекватна защита за вашия телефон е задължително, без значение от проблемите, за които става въпрос. На онлайн платформата ни etuo.bg ще намерите калъфи за марката Infinix, гарантиращи сигурност на апарата ви.

Характерни особености на Infinix устройствата

Компанията е една от най-добрите, когато става въпрос за издръжливост. Силните им черти са качествените материали, от които разработват моделите си. Те често издържат на падания без да се повредят. Това идва със своите минуси, един от които е по-голямото тегло, което имат.

Вземайки под внимание характеристиките на повечето им модели телефони, се забелязва тяхното стриктно отношение към бързия процесор и добрата операционна система. Това е важен фактор за доброто функциониране на устройството и запазване на по-дългия му живот.

Все още поддържащи предишното поколение телефони,от Infinix разчитат на наличие на жак за слушалки. Често пъти клиентите остават доволни, тъй като повечето съвременни апарати не разполагат с такива екстри. Камерата и съхранението са добри, но не са нищо специално.

Един от най-големите плюсове на Infinix е, че произвеждат телефони с много добра батерия. Нейната големина често позволява постоянно използване по време на целия ден. Този фактор дава възможност те да бъдат използвани на работното място, особено в бизнес средите.

Възможности на протекторите

Предлагаме на нашите клиенти протектори с различни модели дизайни и цветове. Ще намерите универсални калъфи, които са направени от силиконов материал. Тяхната цел е да предпазят по възможно най-добрия начин вашия телефон. Отличната гъвкавост е основното предимство на продуктите, направени от материала силикон. Моделите от силикон се поставят и махат лесно, бързо и ефективно. Те защитават от надрасквания, счупвания или замърсявания от прах или други вредни частици.

За устройства на компанията Infinix, на нашия сайт ще срещнете протектори, изработени от силиконов материал. Във вътрешността си всеки калъф е допълнително защитен със специална подплата, която не позволява ожулвания. Чисти се лесно чрез кърпичка или с използването на вода.

Текстурата на предпазителя е приятна на допир. Предимството, което устройствата на Infinix притежават е, че самите телефони са трудни за чупене, тъй като често са направени от качествен и удароустойчив материал. И все пак калъфът е препоръчителен. Основната причина за това, е, че телефонът ще бъде предпазен от всяка възможна страна, което го прави много труден за повреждане, а и изглежда елегантно и модерн

Разнообразие и цветова гама на моделите за телефони Infinix

Зависейки от модела на мобилното устройство, можем да предложим едноцветни и многоцветни калъфи. При нас ще видите първокласни протектори за марката Infinix, предлагащи се в много нюанси и различни дизайни. Различават се модели с изчистен стил и такива, съдържащи повече цветове.

За едноцветните калъфи има предвидени определени цветове, като черен, бял, тъмносин или розов. Придават семпъл вид на телефона и са особено подходящи за работна обстановка, включвайки високи работни позиции. Също така, не са по-малко красиви от конкурентите си, въпреки наличието само на един цвят.

Калъфите с много цветове, от своя страна, са налични в много дизайни. Притежават надписи, изображения или ефекти по себе си и са предназначени за хора, които откриват себе си в различни сфери на живота, като спорт, животни, природа или други. Протекторите издържат дълго време и цветовият им микс ги прави луксозни и красиви.

В случай че не откриете продукт за себе си в каталога ни, можете да направите собствен дизайн. За марката Infinix, можете да изберете изображения, надписи или ефекти, а ние от своя страна, ще ги гравираме и доставим до вас.

Защо да предпочетете etuo.bg

Etuo.bg е доказан производител на аксесоари не само на смартфони, но и на други съвременни устройства, като таблети и електронни четци. Работим с много високо качество на материалите и предлагаме калъфи за всякакви устройства на марката Infinix на достъпни цени и с високо качеството на продукта.