+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
СПИСЪК
С ЖЕЛАНИЯ
 
Кошница
ВЪЗМОЖНО Е

Калъфи за смартфони Kindle

ФИЛТРИ
шоу
ПОКАЖИ НА САЙТА
шоу
В наличност
покажи

 

 

Голямо разнообразие от калъфи за четци Kindle

С преглеждането на нашия оналйн магазин ще откриете огромно разнобразие на продукти и най-вече широка гама от аксесоари за четци Kindle. Разгледайте най-различни дизайни на калъфи, които са изработени от качествени материали и идеално ще прилегнат по гърба на четеца, така че да запази вида и стойността му за възможно най-дълго време. Калъфите, които Ви предлагаме са тип тефтер с цел не само да предпазят компонентите и гърба на четеца, но и да предпазват неговия дисплей. Изберете от вече избраните от нас уникални дизайни или пък проектирайте собствен дизайн с услугата ни да качите образ, който след това ще бъде приложен на калъфа, за да подхожда перфектно на вкуса и нуждите Ви.

Ползите от инсталирането на калъф на четец Kindle

Когато имате калъф за смартфон, ще можете да въведете допълнителна защита на Вашето устройство. С други думи не е нужно да се притеснявате от случайни изпускания. Ако сте закупили подходящ калъф за смартфона си, който ще го предпази от механични сблъсъци и удари, и ще можете да запазите спокойствието, докато го използвате. Също така има калъфи тип тефтер, които можете да използвате като портфейл и в такъв случай можете да съхранявате кредитните си карти, пари и бележки. По този начин няма да има нужда да имате отделен портфейл. Обаче калъфите не осигуряват сигурна защита в случай, че дисплея понесе директер удар и затова е най-добре да закупите не само калъ, но и екранен протектор, за да гарантирате максималната защита на смартфона си.

Kindle – описание на марката

Марката Kindle беше първо представена от компанията Amazon през 2007 г. като четец за електронни книги. Той не беше първият четец на пазара, но пък нямаше офромна конкуренция и затова бързо покури световния пазар. Устойството дава възможността на потребителите да разглеждат, купуват и четат всякакъв вид електронни писмени работи, от електронни книги до вестници, чрез безжична мрежа.