Калъфи за Kindle

Филтри Свий
Производител / серия 2
×
тип калъф 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Какъв кейс да изберете според вашите нужди

Преглеждайки нашия онлайн магазин ще откриете огромно разнообразие на продукти и най-вече широка гама от аксесоари за електронни книги Kindle, които са съвместими с най-различни модели, включително и Kindle Paperwhite. Разгледайте най-различни гръбчета, които са изработени от качествени материали и идеално ще прилегнат по гърба на четеца, така че да запазят вида и стойността му за възможно най-дълго време. Калъфите, които Ви предлагаме са затварящи се тип тефтер с цел не само да предпазят компонентите и гърба на четеца, но и да предпазват неговия дисплей. Изберете от вече избраните от нас уникални дизайни или пък проектирайте собствен дизайн с услугата ни да качите образ.

Защо да защитите електронната си книга Kindle

Когато имате кейс за електронната си книга Kindle, ще можете да предоставите допълнителна защита на Вашето устройство. С други думи не е нужно да се притеснявате от случайни изпускания. Сред продуктите ни можете и да откриете калъфи тип тефтер/книга, които можете да използвате като портфейл и в такъв случай можете да съхранявате кредитните си карти, пари и бележки. По този начин няма да има нужда да имате отделен портфейл. За жалост гръбчетата не осигуряват сигурна защита в случай, че дисплея понесе директен удар и затова е най-добре да закупите не само кейс, но и протектор за дисплей, за да гарантирате максималната защита на електронната си книга Kindle.

Защо калъфите по поръчка са толкова популярни

Кейсовете по поръчка са много популярни сред днешните потребители, защото колкото и видове гръбчета за електронни книги да има онлайн и по магазините, дизайните им не винаги ще се харесат на всеки. Ето няколко предимства, които идват с проектирането на персонализиран кейс за вашия Kindle:

  • - ще се откроите от тълпата с напълно оригинален аксесоар;
  • - най-накрая ще притежавате калъф, който перфектно пасва на стила ви;
  • - създаден от вас кейс по поръчка е великолепен подарък за ваш близък;
  • - etuo.bg винаги предлага високо качество на достъпни цени.