+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за смартфони Kindle

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Какъв кейс да изберете според вашите нужди

Преглеждайки нашия онлайн магазин ще откриете огромно разнообразие на продукти и най-вече широка гама от аксесоари за електронни книги Kindle, които са съвместими с най-различни модели, включително и Kindle Paperwhite. Разгледайте най-различни гръбчета, които са изработени от качествени материали и идеално ще прилегнат по гърба на четеца, така че да запазят вида и стойността му за възможно най-дълго време. Калъфите, които Ви предлагаме са затварящи се тип тефтер с цел не само да предпазят компонентите и гърба на четеца, но и да предпазват неговия дисплей. Изберете от вече избраните от нас уникални дизайни или пък проектирайте собствен дизайн с услугата ни да качите образ.

Защо да защитите електронната си книга Kindle

Когато имате кейс за електронната си книга Kindle, ще можете да предоставите допълнителна защита на Вашето устройство. С други думи не е нужно да се притеснявате от случайни изпускания. Сред продуктите ни можете и да откриете калъфи тип тефтер/книга, които можете да използвате като портфейл и в такъв случай можете да съхранявате кредитните си карти, пари и бележки. По този начин няма да има нужда да имате отделен портфейл. За жалост гръбчетата не осигуряват сигурна защита в случай, че дисплея понесе директен удар и затова е най-добре да закупите не само кейс, но и екранен протектор, за да гарантирате максималната защита на електронната си книга Kindle.

Защо калъфите по поръчка са толкова популярни

Кейсовете по поръчка са много популярни сред днешните потребители, защото колкото и видове гръбчета за електронни книги да има онлайн и по магазините, дизайните им не винаги ще се харесат на всеки. Ето няколко предимства, които идват с проектирането на персонализиран кейс за вашия Kindle:

  • - ще се откроите от тълпата с напълно оригинален аксесоар;
  • - най-накрая ще притежавате калъф, който перфектно пасва на стила ви;
  • - създаден от вас кейс по поръчка е великолепен подарък за ваш близък;
  • - etuo.bg винаги предлага високо качество на достъпни цени.