CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Lenovo

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Какво разнообразие от кейсове ще откриете в раздела

Преглеждайки нашия онлайн магазин ще попаднете на широка гама от продукти, които са специално произведени да запазят стойността и вида на вашия Lenovo телефон и таблет. Предлагаме многообразие от аксесоари за Lenovo устройства и едни от тях са нашите висококачествени калъфи, които перфектно ще прилегнат по модела на телефона или таблета Ви. Изберете от най-различни видове, които ще бъдат съвместими с най-често срещаните Lenovo устройства, включително k5/k6, vibe и tab модели. Калъфите, които Ви предлагаме са силиконови кейсове, изключително издръжливи и гъвкави, и тип тефтер, които са произведени с клапа, така че не само да предпазват гърба на смартфона, но и неговия дисплей. Също така нашият сайт предлага опцията Вие сами да проектирате кейс по вкуса Ви като качите образ, така че да имате оригинален кейс, който да подхожда на стила Ви.

Как да защитите своя смартфон или таблет Lenovo

Ще сте съкрушени, ако чисто новият Ви леново телефон се разпадне на парчета. Дори и най-малката драскотина ще загрози вида му. Калъфът ще попречи на смартфона да се повреди до известна степен и гарантира Вашето спокойствие. Понякога един малък удар може да преустанови стандартните функции на смартфона Ви. Ако устройството падне на земята, шокът от падането може да повреди не само външния вид, но и вътрешния вид телефона. Кейсът ще поеме шока от удара, за да сведе до минимум щетите по смартфона. Нека да отбележим, че калъфът не е така ефективен при екранни наранявания, затова препоръчваме да закупите в комплект гръбче и протектор за екран, за да осигурете пълната защита на своето устройство Lenovo.

Кой вид калъфи са най-популярни сред потребителите

Всеки кейс от селекцията, която etuo.bg предлага, е изработен по висок стандарт и подбран, така че притежателят на телефон Lenovo да остане доволен. Все пак има няколко видове кейсове, които са изключително популярни и модерни:

  • - безцветни силиконови - дизайнът на телефона все още е видим;
  • - цветни мраморни и с картинки - можете да изразите своя стил;
  • - затварящи се калъфи тип книга - предпазва и дисплея на устройството.

Нашият уебсайт винаги се старае да обновява гамата си от аксесоари и да ги предлага на най-достъпни цени.