CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Lenovo Tab M10 Plus 10.3 - Кейсове за Телефони

Кейсове за Lenovo Tab M10 Plus 10.3


?

Как да проверя модела на телефона?

Таблет Lenovo Tab M10 10.1, Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1, Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 10.6, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
Производител / серия 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Ефективна защита за Lenovo Tab M10 Plus 10.3

Нашият онлайн магазин се радва да предлага на клиентите си многообразие от аксесоари за Lenovo Tab M10 Plus 10.3, така че Вашето ежедневие да бъде улеснено и Вие да можете да се раздвате на атарактивния му вид за възможно най-дълго време. Едни от най-популярните ни продукти, които са изключително ефективни в предпазването на вида на смартфона, са нашите висококачествени калъфи. Независимо от кой точно изберете, всеки от тях обещава да предпази устройството Ви от механични наранявания, така че смартфонът Ви да остане непокътнат и да продължава да изглежда така атрактивно. Какво чакате? Спестете си притесненията и осигурете нужната защита на Вашия Lenovo Tab M10 Plus 10.3 като закупите калъф от нас още днес!

Какви са предимствата от закупуването на калъф за смартфон?

Вярвате, че сте достатъчно внимателни, да не изпуснете смартфона си и ли пък да го нараните по друг начин. Обаче инциденти се случват постоянно и понякога веднъж да нараните устройството е достатъчно той да не работи както преди. Като закупите и оборудвате смартфона си с калъф, няма да има нужда се притеснявате, защото той успешно ще предпази устройството. Най-вече той ефективно ще поеме шока от удара, ако случайно падне върху твърда повърхност. По този начин неговите уязвими вътрешни компоненти ще останат непокътнати и устройството ще продължи да функционира по стандарт.

Lenovo Tab M10 Plus 10.3 – спецификации на модела

С изцяло метално тяло и ултрамодерен дизайн, Lenovo Tab M10 FHD Plus (2-ро поколение) се откроява сред тълпата. Неговият 10,3-инчов FHD дисплей и двойни високоговорители с Dolby Atmos Ви дават наистина завладяващо забавление. А с опционалната Smart Charging Station можете да управлявате своя интелигентен дом чрез Google Assistant. Можете също така да изберете калъф или екранен протектор, който да защити Вашето устройство, когато Вие сте в движение. Хвърлете безпроблемно осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon и бърз WiFi и имате едно сериозно развлекателно устройство, за дома или в движение. Накратко, това не е обикновен таблет!