CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за LG

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Какви кейсове за LG телефони предлагаме от etuo

На нашия сайт ще намерите всякакви продукти от екранни протектори до калъфи и друг вид аксесоари за смартфони и таблети. За LG телефони ще откриете голямо разнообразие от кейсове, изработени от качествени и най-различни материали, така че да запазят вида на LG телефона Ви за години напред. Всеки от тях обещава да поеме механични удари и перфектно да прилегне по модела на телефона. Предлагаме Ви разнообразни видове удароустойчиви калъфи от силикон, пластмаса, дървени с гравиране, с брокат, кожени, бронирани, хибридни, флип, затварящи се тип книга и тефтер, който идва с клапа, която осигурява защита на дисплея. Кейсовете на нашия онлайн магазин са съвместими с тези модели на LG: от k4 до k10, от g4 до g8, zero и bello.

Как да предпазите най-добре своя LG смартфон

Гръбчетата за телефони осигуряват необходимата защита, която помага за запазването на техния външен вид, като същевременно свежда до минимум износването. Правилният калъф предлага добър захват, предпазва ценните вътрешни компоненти и поема шока от удара в случай на падания на телефона на земята. Това може да направи телефона Ви много по-устойчив на сблъсъци и да издържи по-дълго от обичайното. Използвайте своя калъф като аксесоар да изразите стила си. Колкото и да е издръжлив калъфът обаче той не е така ефективен в предпазването на дисплея, затова е препоръчително да изберете и закупите качествен протектори. Всичките аксесоари, които euo.bg предлага са произведени по висок стандарт и са на конкурентни цени.

Как да персонализирате дизайна на своя калъф

В допълнение магазинът Ви дава възможността да проектирате свой дизайн, който перфектно да подхожда на стила Ви, като качите избран от Вас образ. Няколко лесни стъпки Ви делят от създаването на кейс по поръчка:

  • - стартирайте апликацията на сайта ни;
  • - изберете модела на LG устройството ви;
  • - качете изображение или графика;
  • - позиционирайте го върху виртуалния кейс;
  • - добавете текст.