+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за LG K22

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да осигуря ефективната защита на своя LG K22?

Попаднали сте на нашия онлайн магазин докато търсите идеалния аксесоар, който ефективно да защити мобилното Ви устройство. Ние Ви предлагаме огромен избор от калъфи на достъпни цени и с най-различни дизайни, така че да откриете калъф, който перфектно да пасне на стила Ви. Независимо от кой калъф одобрите, всеки един от тях е изработен от топ качество материали и ще прилегне идеално по гърба на смартфона, така че успешно да предпази устройството при механични удари и да запази неговата оригинална стойност за възможно най-дълго време. Какво чакате? Спестете си разочарованието от наранен смартфон и го оборудвайте с един от нашите великолепни калъфи.

Нужно ли е да закупя калъф за смартфона си?

Колкото и да сме внимателни когато ползваме смартфона си, механични наранявания могат винаги да се случат. Без калъф, смартфонът Ви е фактически гол и остава изключително уязвим. Всеки калъф ще бъде идеален подарък за устройството, защото той ще го предпази от наранявания по външния му вид, но и по вътрешния вид. Калъфът ефективно може да поеме шока от удара, в случай, че го изпуснете и падне на земята, така че ценните вътрешни компоненти да останат непокътнати. С помощта на калъфа, ще успеете да запазите оригиналната стойност и вид на мобилното Ви устройство.

LG K22 – спецификации на модела

Правете видео разговори с всички в пълен изглед. Предавайте поточно филми и сериали. Играйте игри. Правете всичко това на 6,2-инчов 19: 9 HD V-образен дисплей. Направете скъпоценни близки планове от природата с 2MP макрокамера. Заснемете зашеметяващи снимки с висока разделителна способност с 13MP задна камера. Правете повече наведнъж. Безпроблемно превключвайте между приложения и задачи без прекъсвания. Мобилната платформа Qualcomm 215 с 1,3 GHz четириядрен процесор подобрява производителността, така че всичко работи бързо и ефективно. Имайте скорост и съхранение за всички Ваши хобита с 2 GB RAM и 32 GB ROM. С батерия от 3000 mAh ще можете да се насладете на любимите си YouTube клипове, най-новите филми , и най-горещите игри.