+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за LG K42

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да защитя смартфона си?

В търсене сте на продукт, който да осигури нужната защита на Вашия новозакупен смартфон? Ние от etuo.bg сме се запасили с огромен избор от аксесоари, които могат да улеснят Вашето ежедневие и да осигурят ефективната защита на устройството Ви. Един от тези аксесоари са нашите висококачествени калъфи, които са специално изработени, така че смартфонът Ви да не бъде наранен. Калъфите ни са изработени от най-различни материали и се предлагат с разнообразни дизайни. Като закупите калъф от нашия онлайн магазин, ще можете не само да украсите външния вид на устройството си, но и ще го предпазите от всеразлични механични наранявания.

Предимствата от оборудването на LG K42 с калъф?

Тук ще Ви изброим едни от основните предимства от това да оборудвате смартфона си с един от нашите калъфи. Калъфът е ефективен в предпазването на външния вид на устройството, но и е така ефективен в защитаването на неговите вътрешни компоненти. В случай на падането на смартфона върху твърда повърхност, калъфът ще поеме шока от удара, така че ценните вътрешни частици да останат непокътнати. Като смартфонът Ви е предпазен от тези видове наранявания, той ще запази своя външен вид и оригинална стойност. По този начин Вие в бъдеще ще имате възможността да го препродадете на по-висока цена или пък да го замените за по-добър модел.

LG K42 – описание на модела

Насладете се на най-новите сериали, гледайте любимите си влогъри и играйте, както искате, с масивния 6,6-инчов HD + дисплей. Имате на разположение 4 начина за заснемане на страхотни снимки. Задната 13MP стандартна камера, 2MP макро камера, 5MP супер широкоъгълна камера и 2MP камера за дълбочина. Играйте игри, гледайте филми, след това изпращайте съобщения на приятелите си от зори до здрач. Батерията от 4000 mAh ще Ви захранва за дълго време. Издържайки строго тестване на MIL-STD-810G, LG K42 може да се справи с екстремни условия и е устойчив на несръчни моменти и хаотичен начин на живот.