CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за LG K52 - Кейсове за Телефони

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя своя LG K52?

Прегледайте нашия онлайн магазин и намерете най-подходящата защита за Вашия LG K52 смартфон. Ние Ви предлагаме многообразие от аксесоари направени от разновидни материали, осигуряващи различни нива на защита. Независимо от кой точно изберете, всеки един от нашите калъфи обещава максималната защита на Вашето устройство, така че неговият живот да бъде удължен. Калъфите ни са изключително ефективни в защитаването на смартфона от най-различни механични наранявания. Не чакайте да нараните фатално Вашия смартфон, а му осигурете нужната защита като закупите един от нашите калъфи още днес!

Защо да закупя калъф за смартфона си?

Без допълнителната защита на един калъф, Вашият смартфон има много по-голям шанс да бъде наранен в ежедневието, дали то случило се от падане на земята или пък семплото слагане на устройството в джоба с ключове или стотинки. Осигурете си спокойствието, че устройството ще запази своя вид и стойност като го оборудвате с висококачествен калъф. По този начин ще можете и в бъдеще да го препродадете на по-висока цена или пък замените за по-нов модел. Също така калъфът не е само ефективен в предпазването на външния вид на устройството, той ще защити и вътрешни ценни компоненти като поема шока от удара, в случаите, които го изпуснете на земята.

LG K52 – спецификации на модела

Ефектният 6,6-инчов чист дисплей, с изключение на малкия отвор за пробиване отпред, да се потопите във вълнуващи игри и завладяващи филмови сцени. Благодарение на изкуствения интелект, LG 3D Sound Engine разпознава това, което слушате, анализира звука и оптимизира качеството на звука. Независимо дали става дума за музика, подкасти или филми, можете да се насладите на оптимален звук. Обектив за всяка ситуация - благодарение на фантастичната 48-мегапикселова камера в комбинация със супер широкоъгълните, макро и дълбочините камери , можете да снимате точно това, което искате да направите и как искате да го направите. Не можете да спрете да играете игри или гледате сериали, които обичате? Забавлявайте се на макс с батерията от 4000 mAh.