CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за LG K62 - Кейсове за Телефони

Телефонът LG K62 Plus, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да избера калъф за своя LG K62?

Избирането на кейс за телефон може да бъде труден процес, ако не сте напълно наясно какво точно търсите. Три неща, които трябва да обмислите, за да вземете правилното решение са бюджет, индивидуален стил и начинът ви на живот. Когато става въпрос за бюджет, нашият уебсайт предлага висококачествени калъфи на достъпни цени, така че да не правите компромис с цена и качество. Защо стила ви е важен когато избирате кейс за телефон? Трябва да имате стила си предвид, защото искате аксесоар, който ще пасне на всичките ви дрехи и аксесоари. Начинът ви на живот ще определи колко здрав и издръжлив трябва да бъде калъфът, който изберете. Ако вярвате, че сте достатъчно внимателни и рядко сте в ситуации, където ще сериозно ще нараните или изпуснете телефона си, можете да изберете от по-тънките и семпли кейсове. Хората, които биха се определи като непохватни и често изпускат вещите си, препоръчваме да разгледате колекцията ни от удароустойчиви калъфи.

От какво значение са материалите, от които кейсовете са изработени?

Различните материали идват с различни предимства. Ние предлагаме калъфи от дърво, силикон, кожа, пластмаса, алуминий и др. Тези материали са от значение, защото са пряко свързани със закупуването на идеалния кейс за вашия телефон. Кожените и дървените кейсове са изключително елегантни и минималистични когато става въпрос за техния дизайн. В допълнение те са великолепни на усещане в ръката и поради текстурата им, шансът да ги изпуснете е намален. Предимствата на силиконовите и пластмасовите калъфи се състоят във факта, че тези материали са изключително лесни за масово производство и позволяват всякакви щампи да бъдат печатани. Така сред този вид калъфи ще откриете най-голямото разнообразие от дизайни, които да паснат на стила ви.

Какви са предимствата на калъфът за телефон?

Ние силно препоръчваме на клиентите си да закупят калъф за телефон, защото без него устройството остава изключително уязвимо. Едно от предимствата на кейса за телефон е, че той ефективно ще защити устройството от механични наранявания и удари, в случай на изпускане на телефона на земята. Ежедневието ви е пълно с възможни ситуации, в които можете да надраскате гърба на телефона. Малки остри или груби предмети като ключове и стотинки могат да надраскат смартфона ви. Като оборудвате смартфона си с кейс, тези ситуации няма да ви притесняват. Това, което прави кейсовете толкова специални и тяхното основно предимство се състои в тяхното запазване на оригиналния вид и стойност на телефона. По този начин вие ще удължите живота на телефона и ще се радвате на великолепния му вид за възможно най-дълго време. В бъдеще може да искате да размените телефона си или да го продадете, което може да бъде осъществено с помощта на калъф.

LG K62 – спецификации на модела

Излезте отвъд въображението си и се насладете на грандиозния 6,6-инчов HD дисплей на LG K62. Оборудван с четворна камера, която се справя с всяка сцена, можете да заснемате каквото поискате с помощта на 48-мегапикселова основна камера, придружена с широкоъгълни и макро обективи и обектив за дълбочина. Уловете зялата си красота с 28-мегапикселовата предна камера, която идва с допълнителни функции като AI CAM, стикер и портрет. Батерията, създадена да задоволи вашите желания. Тази игра, която не можете да спрете да играете, и поредицата, която искате да завършите? С огромен капацитет от 4000mAh, оставете се да се увлечете от всичките си любими хобита. LG K62 е оборудван с 4 GB RAM и 128GB ROM, така че да можете лесно и изключително да преминавате от едно нещо на друго. Ако тази вътрешна памет не ви е достатъчна, имате опцията да я разширите с MicroSD карта до 2TB.