+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за смартфони LG Velvet

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Graver Case - сребро - компас>

Калъф за телефон Graver Case - сребро - компас

37,30 лв.
/ Няма на склад
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Wood Case - череша - мандала>

Калъф за телефон Wood Case - череша - мандала

37,90 лв.
/ Няма на склад
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Graver Case - сребърен>

Калъф за телефон Graver Case - сребърен

34,30 лв.
/ Няма на склад

 

 
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Leather Case - тъмно шоколадов>

Калъф за телефон Leather Case - тъмно шоколадов

35,90 лв.
/ Няма на склад
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Leather Case - канелено кафяв>

Калъф за телефон Leather Case - канелено кафяв

35,90 лв.
/ Няма на склад
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Leather Case - сив - космос>

Калъф за телефон Leather Case - сив - космос

38,90 лв.
/ Няма на склад
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Leather Case - сив - сърце>

Калъф за телефон Leather Case - сив - сърце

38,90 лв.
/ Няма на склад
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Leather Case - сив - балон>

Калъф за телефон Leather Case - сив - балон

38,90 лв.
/ Няма на склад
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Leather Case - сив - бръмбър>

Калъф за телефон Leather Case - сив - бръмбър

38,90 лв.
/ Няма на склад

Голямо разнообразие от калъфи за LG Velvet

С помощта на нашия уебсайт, Вие можете да оборудвате новозакупения Ви LG Velvet с нашите аксесоари, така че той да изглежда уникален и да бъде защитен от всевъзможни наранявания. Калъфите, които предлагаме, са изработени от висококачествени материали и са направени, така че перфектно да прилягат по гърба на Вашия смартфон. Всеки един от тях, независимо от материалите, обещава да предпази смартфона от механични наранявания и да запази неговата оригинална стойност за възможно най-дълго време. Не чакайте да изпуснете смартфона си и да го нараните. Изберете един от нашите великолепни калъфи за LG Velvet днес!

Предимствата от използването на калъф

Калъфите за смартфони осигуряват необходимата защита, която помага за запазването на външния им вид, като същевременно свежда до минимум износването им. Има най-различни материали, от които калъфите са произведени и всеки един има своите предимства и недостатъци. В случая на силиконовите калъфи, които ние предлагаме за LG Velvet, те са направени от мека материя, която не може да се счупи и идеална текстура, която е по-малко хлъзгава, следователно няма вероятност да се подхлъзне или падне от джоба или ръката Ви. В допълнение те са на достъпни цени и изключително издръжливи. Обаче не са от най-ефективните при падания и наранявания по дисплея, затова е препоръчително да закупите и екранен протектор, така че да предоставите най-добрата защита за Вашия смартфон.

LG Velvet – спецификация на модела

Дизайнът е в основата на LG Velvet и марката обяви, че дизайнът е 3D Аrc, маркиран с извити ръбове на дисплея, така че да улесни захващането. Благодарение на съотношението 20.5: 9, смартфонът предлага изобилие от екранни преживявания, които са прекъснати само от тънките рамки около дисплея, които представляват Full Vision дисплей с резолюция 2460 х 1080. Един от аспектите, които различават смартфона от другите си съперници, са неговите три камери, които вместо да бъдат групирани са подредени в каскаден размер, което LG нарича ‚ефект на дъждовната капка‘. Що се отнася до процесора и паметта на смартфона, LG Velvet работи с Snapdragon 765 и идва с 8 GB RAM и 128 GB ROM. Смартфонът се захранва с 4 300mAh батерия, която да позволява на потребителя да се наслаждава на функциите му цял ден.