CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Meizu

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Голямо разнообразие от калъфи за Meizu смартфони

С разглеждането на нашия онлайн магазин ще попаднете на тонове видове аксесоари, които са специялно произведени да улеснят Вашия живот като предпазват устройството Ви. За Meizu смартфони ние предлагаме широка гама от калъфи с най-различни дизайни с цел да допадната на всекиму. Те са изработени от висококачествени материали, за да прилягат идеално по модела на смартфона Ви и да защитят неговите деликатни вътрешни компоненти и гръб. Силиконовите калъфи, които имаме перфектни за тази цел, поради тяхната издръжливост и гъвкавост. А пък за допълнителна защита предлагаме калъфи тип тефтер, така че да осигурят ефективната защита и на дисплея. Също така ако случайно не си харесате дизайн, имаме опцията Вие да проектирате Ваш собствен дизайн като качите образ по Ваш вкус.

Предимствата от използването на калъф за Meizu смартфон

Светът е изпълнен с потенциална предателска технология, така че е най-добре да действате превантивно и да обвиеете смартфона си в защитен калъф. Също така калъфът ще Ви даде по-добър захват на смартфона и ще осигури шанса да държите устройството си перфектно. Когато пътувате или сте в някакво движение наистина ще оцените тази характеристика. По някакъв начин калъфът е дългосрочна инвестиция за смартфона Ви. Ако Вашият смартфон е без драскотини и все още изглежда толкова добре, колкото чисто нов, дори след като сте го ползвали с години, стойността при препродажбата също ще бъде повече отколкото при смартфон, който е повреден или надраскан. Важно е да отбележим, че калъфът обаче не предоставя ефективна защита при дисплейни наранявания и затова силно препоръчваме закупуването на екранен протект в комплект с калъфа.

Meizu – описание на марката

Марката Meizu е основана през 2003 г. в Джухай, Китай и специализира в произвеждането на смартфони, с цел да предоставят интуитивно мобилно изживяване за потребителите. Тяхната философия е хората да не прекарват ненужно време да се учат как да използват устройството, а вместо това да прекарат това време в самото използване на смартфона.