+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница

Кейсове за Microsoft

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Огромно разнообразие от калъфи за Microsoft смартфони

Чрез нашия сайт Вие успешно може да откриете идеалния аксесоар, който да подхожда на Вашия Microsoft смартфон. Ако сте в търсене на идеалния калъф, попаднахте на правилното място, тъй като ние предлагаме широка гама от най-различни калъфи с най-различни дизайни, изработени от качествени материали. Силиконовият калъф, който предлагаме перфектно ще прилегне по гърба на модела и ще предпази вътрешните и външните компоненти. Той е известен с факта, че е изкючително издръжлив и гъвкав. Не по-малко подхождящ е и калъфът тип тефтер, който идва с допълнителната защита на дисплея. В допълнение на нашите предлагани дизайни ние Ви предлагаме услугата да изберете собствен дизайн като качите свой образ, така че калъфът да е изцяло по Ваш вкус.

Ползите от инвестицията на калъф за Microsoft смартфон

Изпускания и сблъсъци са само част от злощастните събития, които биха могли да съсипят скъпия Ви смартфон. Ако някога сте загубили захвата си и гледате безпомощно как устройството Ви се сблъсква със земята, тогава вече знаете колко важна е защитата, която един калъф ще допринесе. Калъфът обещава да поеме шока и дара по възможностите си, така че смартфона да е в безопасност. Обаче дисплея остава уязвим дори и да имате калъф, затова може би е най-добре да закупите допълнителната защита на екранен протектор. Ако желаете светът да знае на кого принадлежи този смартфон, дизайнът на калъфът може да ви помогне да изразите себе си.

Описание на марката Microsoft

Microsoft Corporation е американска мултинационална компания за иновативни технологии със седалище в Редмонд, Вашингтон. През последните няколко години Microsoft постоянно трансформира начина, по който хората живеят, работят, играят и се свързват чрез страхотни технологии. Компанията се вдъхновява от вярването, че могат да променят света към по-добро. Тя дава възможност за дигитална трансформация за ерата на интелигентен начин на живот. Нейната мисия е да даде на всеки човек възможността да постигне повече.