CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Motorola

Филтри Свий
Модел на устройството 1030
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Какво разнообразие от кейсове предлагаме от etuo

Разглеждайки нашия сайт ще намерите голямо разнообразие от кейсове и други видове аксесоари за Motorola телефони. Гръбчетата които ви предлагаме са от висококачествени материали и са произведени, така че перфектно да бъдат приложени по модела на телефона. Може да изберете от най-различни дизайни и ако не Ви допадат избраните от нас дизайни, ние ви предлагаме опцията да проектирате персонализиран кейс по поръчка. Видовете гръбчета, които имаме на разположение са затварящи се тип книга, бронирани, брокатни, хибридни, силиконови и дървени, които са ръчно гравирани.

Кой вид калъфи са най-надеждни при удар

Първата стъпка от избирането на подходящ калъф е да решите колко здрав кейс желаете и да направите нужното проучване. На нашия сайт ще намерите всякакви калъфи, всеки един от които осигурява различни нива на защита.

  • - ако искате нещо, което осигурява средна защита и не е толкова обемист, силиконови кейсове за телефон е идеален в тези случаи;
  • - за максимална защита хибридните и бронираните са премиум качество и ще осигурят най-ефективното предпазване;
  • калъфи тип тефтер са подходящи в случаите, когато искате да предпазвате и дисплея на смартфона;
  • - ако търсите нещо още по-стилно, разгледайте селекцията ни от брокатни калъфи или пък дървените с гравиране.

Важно е да отбележим, че калъфите ще успеят да поемат шока от ударите, но не обещават да предпазят ефективно дисплея, затова най-добре е да инвестирате в екранен протектор за своя моторола смартфон.

Как да се погрижите за вашия Motorola телефон

Най-лесното и изискващо най-малко време, което можете да направите е оборудвате своя Motorola телефон с кейс. Нашият онлайн магазин обещава аксесоари от високо качество на достъпни цени, така че всеки притежател на Motorola смартфон да може да му осигури нужната защита. Ние от etuo.bg предлагаме най-различни видове гръбчета, които са съвместими с най-често срещаните Motorola модели: one, vision, action, moto, e4/e5 и g6/g7.