+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Motorola Edge

Кейсове за Motorola Edge


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Motorola Edge Plus, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Какъв калъф да избера за своя Motorola Edge?

Нашият онлайн магазин Ви предлага широка гама от аксесоари за Вашия Motorola Edge, така че да улеснят живота Ви и да украсят вида на смартфона. Изберете един от нашите калъфи, които перфектно ще паснат по ъглите на гърба и ще осигурят ефективна защита за смартфона. Независимо от кой калъф изберете, всеки един от тях е изработен от висококачествени материали и обещават да предпазят устройството от всевъзможни механични наранявания, например надрасквания по гърба, напуквания по панела в случаите, когато падне на земята и ще запазят оригиналната стойност на смартфона.

Предимствата от закупуването на калъф за смартфона си

Калъфът е изключително важен аксесоар за Вашия Huawei смартфон, защото колкото и да сте сигурни и внимателни, че няма да го изпуснете, този шанс винаги съществува и Вие трябва да бъдете подготвени. Последното нещо, което бихте пожелали е новозакупеният Ви смартфон да изглежда надраскан или напукан. Също така, ако инвестирате в един от калъфите от нашата гама, смартфонът Ви ще запази стойността си и ще можете да го замените на по-висока цена. В допълнение на запазването на външния вид на смартфона, калъфите, които предлагаме, са ефективни срещу наранявания и повреждането на вътрешните компоненти на устройството, които фактически са най-уязвими. За най-сигурна защита най-добре е да съчетаете един от калъфите ни с еднакво качествен екранен протектор, който ще предпази друга ценна част от смартфона – дисплея.

Motorola Edge – спецификации на модела

Изпитайте чиста скорост от безжична мрежа от следващото поколение 5G плюс безумно бърз процесор Qualcomm Snapdragon 765, 6 GB и 125 GB място за съхранение на всичките Ви снимки, видеоклипове, приложения и игри. Разтягащ се 6,7 инча, дисплеят Endless Edge предлага спиращи дъха гледки и увеличава максимално зрителната зона. Вижте милиард нюанси цветове с HDR10 и превъртайте плавно с честота на опресняване на екрана от 90Hz. Правете забележителни снимки със 64-мегапикселова камера. Вижте снимките си да блестят дори при по-тъмни условия благодарение на технологията Quad Pixel и 4 пъти по-добрата чувствителност при ниска светлина. Изкарайте два пълни дни с водещата в клас 4500 mAh батерия и зареждайте нелепо бързо с 18W TurboPower зареждане.