CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Motorola Edge 20 - Кейсове за Телефони

Кейсове за Motorola Edge 20


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Motorola Edge 20 Lite, Motorola Edge 20 Pro, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
Модел на устройството 1005
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Живеем във времена, когато отсъствие на смарт техника се счита за сериозен пропуск, който никой не бива да се допуска. Мобилни телефони, таблети и лаптопи – всички тези устройства са наш пръв помощник при поддържането на непрекъсната връзка с хората в нашето обкръжение, неизчерпаем източник на забавление, както и начин да се информираме по всевъзможни теми.

Смартфоните са най-често срещаното притежание сред потребителите, а модели като Motorola Edge 20 са представителна извадка на високотехнологичния прогрес, на който всички ние сме свидетели в 21 век. В настоящия раздел ще видите разнообразен продуктов каталог от предпазни калъфи за този модел и марка устройства, като всяко едно предложение е изработено с внимание към детайла. От etuo гарантираме безупречното качество на всеки един кейс, който е достъпен и на нормална цена.

Как да защитим своя смартфон Motorola Edge 20

Да бъдем внимателни е водещо изискване при използването на всеки един смартфон, а не само на Motorola Edge 20. Винаги трябва да сме “нащрек” къде се намира той в момента, съществува ли риск от неговото падане на земята, намокряне или замърсяване. Желателно е мобилното устройство да е в полезрението ни, за да можем да реагираме, ако нещо “застрашава” целостта му – падане от масата, намокряне, напрашаване и др.

Няма обаче по-сигурен начин да осигурим подобаваща протекция на своя Motorola Edge 20 от използването на удароустойчиви калъфи, които също така притежават и красив дизайн, отговарящ на личните ни предпочитания за визия. Кейсовете са силно необходими, за да имаме мобилен телефон, по който няма видими следи от употреба – това е напълно възможно и след години употреба на апарата, който сме използвали само и единствено в комбинация с гръбчета.

Какво ще стане, ако не го използваме с предпазен кейс

“Последиците” от отсъствието на калъф могат да бъдат най-различни, като никой собственик на Motorola Edge 20 не би искал да се сблъска с тях. За да не станете и вие част от подобен негативен сценарий, още с купуването на смартфона си осигурете и първокласно гръбче от силикон или пластмаса – според предпочитанията ви. Ако махнете с лека ръка на този вид аксесоари, бъдете готови за следните събития, които съвсем няма да закъснеят:

  • - Ако телефонът Motorola Edge 20 падне на земята, е напълно възможно да трябва да се сбогувате завинаги с него - Дори и в технически план да няма сериозни щети, ако естетиката е сериозно нарушена и няма изглед тя да бъде възстановена, вероятно сами ще поискате да купите ново устройство. Рентабилно ли е обаче това и не е ли по-добре просто да инвестирате в надежден кейс, който ще ви спаси от всички тези неволи.
  • - Ще ви се наложи да оправяте счупен екран, ако не сте поставили защитно стъкло - От подобни повреди пазят и калъфите тип “тефтери”, които осигуряват на телефона висока протекция от двете му страни. Кейсовете с такъв дизайн са супер практични, а и изглеждат много стилно – идеално допълнение са към вашата делова визия, при която се търсят семпли решения и елегантен почерк.
  • - Смартфонът ще изглежда скучно - Колкото и впечатляваща да е вашата Motorola Edge 20, с времето нейната оригинална визия ще ви омръзне и това е почти сигурно! Ако обичате разнообразието, изберете няколко кейса от etuo.bg и ги сменяйте периодично. Така винаги ще имате интересен аксесоар под ръка, с който да внесете цветна нотка към вашия стайлинг, а и ежедневие като цяло.

От etuo ще ви посрещнем с много атрактивни предложения, които ви съветваме да обмислите обстойно. Уверяваме ви, че тук няма да се натъкнете на скучни кейсове и такива с посредствен дизайн, защото ние обмисляме в детайли визията на всеки един модел.

Можем ли заложим на калъфите като на моден аксесоар

Разбира се, че да! Това е втората причина да купите кейс за Motorola Edge 20 – неговият огромен принос за подчертаването на стила ни по модерен начин. Създали сме различни колекции предпазни калъфи, сред които са тези с арт визия и с принт на животни. По-смелите могат да заложат на аксесоарите с абстрактна визия, които също се ползват с голям интерес от страна на нашите последователи.

Защо да ги купите от онлайн магазин etuo.bg

Поръчката на кейс за Motorola Edge 20 не е нещо, което правим всеки ден. Обикновено се сещаме да купим подобен артикул 1-2 пъти в годината, но пък от надежден магазин, в който винаги има по нещо интересно. От etuo ще ви предложим не само многообразие от продукти, но и:

  • - разумни цени, които няма да направят покупката на луксозен кейс за Motorola Edge 20 невъзможна – важно е не само да харесате гръбче, но при това да можете и да си го позволите;
  • - изпълнение на поръчките в най-кратки срокове – никой не обича да чака прекалено дълго, а ние знаем това много добре. Само за броени дни ще доставим закупените от вас кейсове;
  • - съвършена изработка на всеки един калъф за Motorola Edge 20 и не само – държим да оправдаем гласуваното от вас доверие на 100%, което ни държи мотивирани да не правим компромиси с изработката.

Винаги има смисъл от използването на гръбчета за Моторола Ейдж 20. Те пазят, те красят, те правят и използването на телефона още по-удобно, защото помагат за постигането на здрав захват.