+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Motorola Edge 20 Pro

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

В повечето случаи купуваме кейс за смартфон веднага, след като се сдобием със самото устройство, като това една е много добра практика. Защитните аксесоари за мобилни апарати са единственият начин да съхраним скъпата техника за дълго време, без да рискуваме нейната естетика, както и работоспособността. В настоящия раздел ще откриете калъфи за телефони Motorola Edge 20 Pro, които са впечатляващи със своите невероятни характеристики – перфектни снимки от всякакво разстояние, максимална издръжливост на батерията, модерен дизайн, бърза скорост и др.

Какви са водещите ползи от употребата на кейсове за телефони

Не се чудете, а още сега изберете подходящо гръбче за своя Motorola Edge 20 Pro! Няма място за никакви колебания, защото този вид аксесоар е най-добрият начин да използвате техниката продължително време, а в хода на нейната експлоатация да не ви се налага да оправяте повреди от рода на счупен екран, надраскан или деформиран корпус, намокрена електроника и прочее. Водещите ползи от непрекъснатото използване на кейс за смартфона са следните:

  1.
 • - Високо ниво на защита - Това е най-голямото преимущество на съвременните гръбчета за телефони Motorola Edge 20 Pro, които предлагаме в категорията. Ако устройството не е подсигурено с качествен кейс, високата му естетика е силно “застрашена” от всевъзможни механични повреди, с които е по-добре да не се запознаваме отблизо.
 • 2.
 • - Възможност да декорирате - Приносът на гръбчетата за още по-изключителния дизайн на Motorola Edge 20 Pro е категоричен, както и една от причините да заложите на тях по-скоро. Факт е, че оригиналната визия на този смартфон е брилянтна със своите елегантни и стилни линии, но тя може да стане още по-вълнуваща, ако изберете да декорирате устройството с моделите калъфи на онлайн магазин etuo.
 • 3.
 • - Различна визия всеки ден - Не е казано, че трябва да използвате един и същи кейс за Motorola Edge 20 Pro постоянно. Можете да напълните шкафа с няколко, които да сменяте според тоалета си, според това в какво настроение сте се събудили днес, а и с оглед на обстановката, в която работите. Кейсовете за телефони са налични в голямо разнообразие – това ще ви “развърже ръцете” да експериментирате в естетически план, придържайки се и към потребността от висока протекция.
 • 4.
 • - Спокойствие по време на разговори, сърфиране в нета, правене на снимки и чат - В тези случаи тава дума за удобния захват, който много често не е налице, защото корпусът на смартфона Моторола Ейдж 20 Про е гладък и се хлъзга. Това означава, че шансът да го изпуснем на земята е твърде голям, че да не използваме гръб, който е изработен от материали, осигуряващи добро сцепление между кожата на ръката и корпуса на устройството.

Няма никакво съмнение, че калъфите за Motorola Edge 20 Pro са една от най-важните придобивки, които трябва да обмислим, когато подобен телефон е вече в ръцете ни. Има хора, които ще предпочетат да използват телефон Motorola Edge 20 Pro в оригиналния му вид и без предпазни аксесоари, но колко дълго време ще успеят да запазят визията му автентична и все така прекрасна, колкото е била в самото начало? Вероятно още при първото изпускане на земята мобилният апарат ще се повреди, като най-малкото, което би могло да му се случи, това е появата на драскотини по екрана и задната част.

Какви характеристики притежава качественият калъф

За да може един кейс за Motorola Edge 20 Pro да се нарече “качествен”, той трябва да отговаря на някои характеристики. Едното от тях е здравината на материалите – силикон, пластмаса, кожа и др. Другото условие е да прилепва плътно към смартфона, за да няма открити зони, които при евентуален удар да се деформират или надерат.

Третото, но не и по значение качество, е кейсът да притежава всички необходими отвори, за да можете свободно да използвате всички бутони и изходи – гръбчетата на etuo са с точните за конкретния модел телефон размери, което гарантира и тяхното абсолютно точно напасване.

Как да изберете модел, който да ви подхожда

Колкото и лесна да изглежда покупката на нов калъф за Motorola Edge 20 Pro, има някои правила, които е добре да спазваме, за да сме на 100% доволни от избора си. Те са следните:

 • - уверете се, че дизайнът на аксесоара подхожда на личността ви – не би било подходящо да поръчате гръб с картинки на животни, ако сте бизнес ориентирани личности и се движите в корпоративния свят. В този случай е по-добре да насочите вниманието си към тефтер калъфите от кожа, които чудесно ще паснат на деловия ви имидж;
 • - заложете на вид кейс, за който сте сигурни, че ще ви осигури нивото на протекция – ако работите в динамична среда, а условията на труд не са особено леки, един удароустойчив калъф за Motorola Edge 20 Pro би бил най-доброто решение. Подсилената му конструкция ще предпази устройството не само от удари, но и от намокряне, замърсяване, прегряване и др.;
 • - определете максимална цена и се придържайте към нея – колкото и да е важно да имаме готино гръбче с добри износоусточиви качества, друго, също много важно нещо, е да заложим на аксесоари, които са ни “по джоба”.

Кейсовете за Motorola Edge 20 Pro в магазин etuo са много подходящи и за подарък, като от etuo ги предлагаме и с персонализиран дизайн, който вие избирате.