CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Motorola Edge Plus - Кейсове за Телефони

Кейсове за Motorola Edge Plus


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Motorola Edge, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

Филтри Свий
Модел на устройството 1005
×
Производител / серия 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя смартфона си?

С помощта на нашия онлайн магазин Вие можете да изразите индивидуалния си стил с многообразието от аксесоари, които предлагаме за Motorola Edge Plus. Изберете един от великолепните ни калъфи и осигурете допълнителна защита за смартфона си. Независимо от кой калъф одобрите, всеки един от тях е изработен от топ качество материали и ще прилегне идеално по гърба на смартфона, така че успешно да предпази устройството при механични удари и да запази неговата оригинална стойност за възможно най-дълго време. Какво чакате? Напуквания и надрасквания могат да се случат по всяко време и Вие можете да си спестите разочарованието като оборудвате смартфона си с един от нашите калъфи.

Какви са предимствата от закупуването на калъф?

В днешно време цените на смартфоните се покачват с всяка измината година и производителите на смартфони ще се опитат да Ви убедят, че нямате нужда от допълнителен аксесоар обаче инциденти се случват и смартфонът понякога може да не бъде способен да поеме удара. Като закупите един от нашите калъфи, смартфонът Ви ще бъде защитен от надрасквания и напуквания. В случай, че го изпуснете, калъфът ефективно ще поеме шока от удара и не само ще предпази външния вид на устройството, но и ще защити ценните вътрешни компоненти. Не си заслужава да рискувате, защото в бъдеще, ако искате да замените смартфона за нов или да го продадете, няма да имате този вариант без да сте запазили стойността на смартфона.

Motorola Edge Plus – спецификации на модела

Изтеглете съдържание за секунди с най-бързите възможни скорости на данни с Motorola Edge Plus. С Ultra Wideband мрежата Verizon 5G, плюс допълнителната честотна лента на WiFi 6, бъдещето на свързаността е в дланта на ръцете Ви. Мобилната платформа Qualcomm Snapdragon 865 е най-бързата в света, с AI двигател, който може да обработва 15 трилиона операции в секунда. 12 GB DDR5, следващото поколение памет, осигурява производителност на електроцентралата с повече честотна лента и по-малко изтощение на батерията. В свой собствен клас дисплеят Endless Edge увива близо 90 градуса от двете страни и се простира на 6,7 инча. Не е необходима професионална DSLR камера, за да правите невероятни снимки и видеоклипове. Получавайте добри резултати всеки път със 108 MP система за тройна камера, двоен OIS, AI и 6K видеозапис.