Намерете калъф за Вашето устройство:
   
+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Motorola Moto E7

Кейсове за Motorola Moto E7


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Motorola Moto E7 Plus, Motorola Moto E7 Power, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да защитя вида на своя Motorola Moto E7?

Осигурете ефективната защита за Вашия Motorola Moto E7 с помощта на нашите атрактивни аксесоари, едни от които са нашите висококачествени калъфи. Калъфите ни са изработени да паснат идеално по гърба на смартфона, така че да го защити от физически наранявания и да запази неговата оригинална стойност. Също така можете да изберете сред многото ни подбрани дизайни, за да намерите перфектния калъф, който да подхожда на стила Ви. Независимо от кой калъф изберете, всеки един от тях обещава ефективно да предпази смартфона Ви, така че да се радвате на оригиналния му вид за възможно най-дълго време.

Ползите от закупуването на калъф за смартфон

Като закупите калъф, той ще Ви допринесе множество предимства. Едни от тях е, че вида на смартфона ще бъде защитен от механични наранявания, които могат да загрозят неговия дизайн. Друго предимство на калъфа е, че той ще поеме шока от удара при случай, че падне върху твърда повърхност. По този начин вътрешните компоненти на устройството ще останат непокътнати и смартфонът ще продължи да функционира както обикновено. А пък най-ценната полза от оборудването на смартфон с калъф е, че устройството ще запази своята оригинална стойност и вид.

Motorola Moto E7 – спецификации на модела

Смартфонът Motorola Moto E7 работи на операционна система Android v9.0 (Pie) и се се захранва от осемядрен процесор ​​(1.8 GHz, Quad Core, Kryo 250 + 1.8 GHz, Quad Core, Kryo 250). Той работи на чипсет Qualcomm Snapdragon 632. Разполага с 4 GB RAM и 64 GB вътрешна памет. Смартфонът Moto E7 има IPS LCD дисплей. Екранът има разделителна способност 720 x 1520 пиксела и 271 ppi плътност на пикселите. Отпред камерата е 5 MP, а отзад има 13 MP + 2 MP камера с функции като цифрово увеличение, автоматична светкавица, разпознаване на лица, докосване за фокусиране. Смартфонът се поддържа от 3550 mAh батерия. Функциите за свързване в смартфона включват WiFi, Bluetooth, GPS, Volte и др.