CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Motorola Moto E7 Plus - Кейсове за Телефони

Кейсове за Motorola Moto E7 Plus


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Motorola Moto E7, Motorola Moto E7 Power, Motorola Moto E7i Power, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
Модел на устройството 1030
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Ефективна защита за Motorola Moto E7 Plus

Дайте нужната защита на Вашия смартфон с един от нашите великолепни калъфи. Нашият онлайн магазин специализира в аксесоари за смартфони и таблети и едни от най-популярните ни продукти са нашите калъфи. Всеки един от тях е изработен от висококачествени материали и обещава да предостави ефективна защита на устройството. По този начин Вие ще можете да се радвате на неговата красота и вид за възможно най-дълго време. Така че не чакайте да нараните смартфона си, че да осъзнаете, че се нуждаете от калъф, а закупете калъф от нашата серия още днес!

Защо да оборудвам смартфона си с калъф?

Закупуването на калъф има многобройни предимства и тук ще Ви изброим някои от тях. Както предполагате основното предимство на калъфа е, че той ефективно защитава смартфона от механични наранявания и удари. Обаче знаете ли, че калъфът също така предпазва ценните вътрешни компоненти на устройството като поеме шока от удара при падане върху твърда повърхност? Като оборудвате устройството си с калъф Вие ще успеете да запазите оригиналната му стойност и вид. По този начин в бъдеще имате възможността да препродадете смартфона си или пък да го замените за по-нов модел.

Motorola Moto E7 Plus – спецификации на модела

Нощта е твоя с Motorola Moto E7 Plus. Правете супер остри снимки при всяка светлина и получавайте зашеметяващи резултати с 48-MP сензор на камерата. Режимът Night Vision гарантира, че получавате ярки и живи снимки, дори и на тъмно, докато специален сензор за дълбочина Ви позволява да играете с дълбочината на полето и да добавите красив ефект на размазване към Вашите портрети. Продължавайте нощ след нощ с батерия от 5000 mAh, която издържа в продължение на повече от 2 дни и процесор Qualcomm Snapdragon 460, който няма да Ви забави. Плюс това, увлечете се да играете игри или стрийминг на филми на 6,5-инчов Max Vision HD + дисплей.