CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Motorola Moto E7 Power - Кейсове за Телефони

Кейсове за Motorola Moto E7 Power


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Motorola Moto E7, Motorola Moto E7 Plus, Motorola Moto E7i Power, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
Модел на устройството 1030
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Колко е важен калъфът за телефон?

Няма съмнение, че нашите мобилни телефони са най-често използваното устройство в дигиталната ера. Защитата на мобилните телефони е от особено значение, тъй като те са широко използвани и много деликатни устройства по отношение на тяхната структура. Ние от etuo.bg силно ви препоръчваме да разгледате селекцията ни от калъфи и да закупите този, който отговаря на нуждите ви. Като оборудвате своя смартфон с кейс, вие казвате чао на ежедневните притеснения дали ще изпуснете своя телефон или пък дали случайно ще надраскате неговия гръб. Ако изпуснете телефона си и той е обгърнат с калъф, ударът ще бъде поет от аксесоара, така че не само външния вид на устройството да бъде защитен, но и неговите вътрешни компоненти. Всички много добре знаем колко скъп може да бъде ремонтът на един телефон, ако той е изключително повреден. Инвестицията в калъф за телефон със сигурност ще ви излезе много по-евтино.

Защо кейсът ми пожълтява?

Това е често срещано явление сред прозрачните калъфи за телефони, но защо въобще се случва? Има много причини, поради които калъфът за телефон пожълтява. Основната причина е заради ултравиолетовото лъчение на слънцето. Ако обикновено използвате смартфона си с кейс на открито, той ще пожълтее след дълго излагане на слънце. Разбира се, UV лъчението не е единственият елемент, който може да доведе до стареене на пластмасите и полимерите. Излагането на видима светлина, екстремни температури, или влажност също могат да доведат до похабяването на калъфа с течение на времето. Що се отнася до пожълтяването, обаче, UV светлината често е основният виновник. В допълнение към това, постоянното триене по време на нормална употреба и потта от ръката ви причиняват реакцията на окисляване, която също може да е причина калъфът да пожълтее. Важно е да отбележим, че пожълтяването по никакъв начин не влияе върху ефективността на кейса да осигури добра защита на телефона.

Как да почистя пожълтелия си калъф за телефон?

Първо, трябва да опитате да почистите калъфът за телефона, като използвате сапун за съдове. Направете смес от една чаша топла вода и няколко капки сапун за съдове. Смесете разтвора и използвайте четка за зъби, за да приложите разтвора върху кейса. Изплакнете го и използвайте меката кърпа, за да го изсушите. Оставете го да изсъхне на въздух поне час, за да сте сигурни, че е напълно изсъхнал, преди да го поставите обратно на телефона си. Друг начин да почистите пожълтелия си кейс е да използвате сода за хляб. За да използвате този хак, започнете с поръсване на сода бикарбонат върху повърхността на калъфа. След това използвайте мокра четка за зъби, за да вкарате содата за хляб в петната и ъглите. Изплакнете содата за хляб и използвайте мека кърпа да го изсушите. Отново добра идея е да оставите кейсът за поне един час напълно да изсъхне преди да го сложите отново на смартфона си.

Motorola Moto E7 Power – спецификации на телефона

Постигайки фин баланс между външен вид и функции, Moto E7 Power ще ви впечатли с великолепния си дисплей, дълъг живот на батерията и гладка работа. Осемядреният процесор в този телефон осигурява безпроблемно функциониране, докато батерията му от 5000 mAh ви позволява да предавате, споделяте и играете игри за продължителни периоди от време. Освен това, с 6,5-инчов дисплей Max Vision HD +, този смартфон ви позволява да се наслаждавате на зашеметяващи визуализации по всяко време. С външната памет от 4 GB RAM, съчетана с осемядрен ядрен процесор, този смартфон осигурява плавна работа и незабавна обратна връзка при всяко превключване и докосване. Освен това вграденото хранилище от 64 GB ви позволява да запазвате с лекота музиката, изображенията, филмите и други. В случай, че се нуждаете от повече място за съхранение, можете да разширите тази памет с до 1 TB с помощта на microSD карта.