Намерете калъф за Вашето устройство:
   
+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Motorola Moto G 5G

Кейсове за Motorola Moto G 5G


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Motorola Moto G, Motorola Moto G 5G Plus, Motorola Moto G Power, Motorola Moto G Pro, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да предпазя вида на своя Motorola Moto G 5G?

Стига вече сте се притеснявали дали случайно ще нараните телефона си в ежедневието си. Разгледайте огромния избор от защитни аксесоари, който нашия онлайн магазин предлага. Ние Ви предоставяме селекция от разнообрази видове кейсове, които идват с най-различни дизайни, така че те да паснат идеално на телефона и на Вашия стил. Независимо от кой точно калъф изберете, всеки един от тях е изработен от висококачествени материали, така че да предостави максималната защита на смартфона. Какво чакате? Вашият телефон се нуждае от ефективната защита, която един кейс ще предложи.

Нужно ли е да закупя кейс за телефона си?

Да! Изключително важно е да оборудвате своя смартфон с калъф, защото без него той ще бъде уязвим на всякакви механични наранявания. Кейсовете ни ще защитят ефективно външния вид на устройството, така че той да изглежда така привлекателно за години напред. Също така калъфът за телефон е така ефективен в защитаването на вътрешния вид на телефона. Той постига това като поеме шока от удара в случай на инциденти където телефонът бъде изпуснат върху твърда повърхност. Така ценните вътрешни компоненти на устройството ще останат непокътнати. Най-вече основното предимство на кейса се състои в неговото успешно запазване на оригиналната стойност и вид на телефона.

Motorola Moto G 5G – спецификации на модела

Moto G 5G plus е създаден както за 4G, така и за 5G мрежи, така че сте готови за всичко. Получете повече честотна лента, по-ниска латентност и намалено време на забавяне, за да не пропускате нищо. Почувствайте бързото време за реакция във всичко, което правите, от сърфирането в мрежата до гледането на видео с 5G оптимизирания процесор Qualcomm Snapdragon 750G. Заснемайте остри и ярки изображения, спиращи дъха свръхширокоъгълни снимки, красиво размазани портрети и невероятно детайлни кадри отблизо. Освободете се от електрическите контакти с гигантска батерия от 5000 mAh, която може да издържи 2 пълни дни, без да се включва.