+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Motorola Moto G 5G Plus

Кейсове за Motorola Moto G 5G Plus


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Motorola Moto G, Motorola Moto G 5G, Motorola Moto G Power, Motorola Moto G Pro, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Ефективна защита за Motorola Moto G 5G Plus

Искате да предоставите ефективна защита на смартфона си? Днес е Вашият късметлийски ден, защото сте попаднали нашия онлайн магазин, който е зареден с многообразни калъфи за Motorola Moto 5G Plus. Всеки един от калъфите ни е изработен от висококачествени материали, така че да защити смартфона Ви от всевъзможни механични наранявания, които могат да се случат в ежедневието Ви. Също така калъфите ни идват с най-различни дизайни, за да можете да не само да предоставите нужната защита на смартфона, но и да притежавате стилен аксесоар.

Какви са предимствата от притежаването на калъф?

Все още се чудите дали закупуването на калъф си заслужава? Нека Ви изброим няколко причини защо ние силно Ви препоръчваме да оборудвате устройството си с калъф. Да, калъфите ни са ефективни в предпазването на външния вид на смартфона, но те са и така ефективни в предпазването на вътрешните компоненти на устройството като поемат шока от удара в случаите, че изпуснете устройството на твърда повърхност. Дори и в ситуациите, когато смартфонът вече е наранен, Вие можете да покриете нараняванията с калъф от колекциите ни, така че той да продължава да изглежда така атрактивно. Още едно основно предимство на калъфа, че като предпази вида на смартфона, Вие ще можете да го препродадете на висока цена или пък да го размените за по-добър модел.

Motorola Moto G 5G Plus – спецификации на модела

Вярвай на истерията - 5G скоростта е невероятно бърза, а Motorola Moto G 5G Plus я довежда до всички. Изтеглете филми за минути. Чувствайте се, че сте на място във видео чатове. И горивната епопея печели в онлайн игри без изоставане. Плюс това, уловете всеки момент със система от 48 MP четириъгълна камера. Хванете повече от себе си с ултра широк обектив. И оживете всичко на ултра широк дисплей CinemaVision и захранване от 2 дни батерия. Почувствайте бързото време за реакция във всичко, което правите - от сърфиране в интернет до гледане на видео с 5G-оптимизирания процесор Qualcomm Snapdragon 765.