CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Motorola Moto G10 - Кейсове за Телефони

Кейсове за Motorola Moto G10


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Motorola Moto G100, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

Филтри Свий
Модел на устройството 1030
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Нуждае ли се моя Motorola Moto G10 от кейс?

Нека ви изброим няколко основни причини защо трябва да закупите калъф за своя смартфон и то от нашия онлайн магазин. Калъфът е изключително важен аксесоар, поради ефективната защита, която предоставя на устройството. Кейсът ще ви помогне да защитите и запазите вида на телефона си като го предпази от механични наранявания и драскотини, които могат лесно да се случат в ежедневието ви. Спомнете си колко често изпускате телефона си и как ви побелява косата когато това стане. Спестете си тези притеснения и оборудвайте телефона си с калъф. Кейсовете не са само защитни аксесоари. Те могат и да добавят стил и естетика на телефона. Приемете калъфа като начин, по който можете допълнително да изразите своя стил. Стига се колебахте. Със сигурност няма да съжалите, ако закупите калъф за своя Motorola Moto G10 от etuo.bg.

Какви калъфи за телефони ще открия на сайта?

Ние от etuo.bg се гордеем с огромното разнообразие, което предлагаме спрямо калъфи за телефони. На нашия сайт ще откриете кейсове за популярни марки смартфони като Samsung и Apple, както и за марки като Redmi и Motorola. Калъфите ни са категоризирани по вид и дизайн, така че лесно да се ориентирате и да откриете калъфът, който отговаря на нуждите ви. Сред тях ще намерите колекции като бронирани, силиконови, дървени и кожени кейсове, които основно се различават по материалите, от които са изработени. Предлагаме ви специално селектирани колекции от тематични калъфи, които се открояват със своите дизайни. Тематичните колекции включват калъфи с най-различни щампи, които са вдъхновени от природа, животни, шарки, геометрични фигури, цветя и много други. С такъв огромен избор, няма как да не откриете идеалния кейс за вашия Motorola Moto G10.

Мога ли да създам свой уникален кейс?

Нашият уебсайт предлага на клиентите ни сами да проектирате дизайн и калъф за своя телефон. Като създадете свой собствен кейс, вие ще имате оригинален аксесоар, който не само пасва на стила ви, но и с който можете с лекота да се откроите от всички останали. Процесът за създаване на калъф за телефон е специално подготвен от екипа ни да бъде лесен за стартиране и финализиране. Преди да започнете най-добре е да имате ясна идея какъв дизайн искате да проектирате, така че процесът да бъде значително улеснен. Друго нещо, което можете да подготвите преди да стартирате програмата за дизайн е да подберете изображенията или снимките, които може да искате да използвате. Сега като вече сте подготвени стартирайте онлайн приложението на нашия сайт и след това въведете модела на вашето устройство. Така ще ви излязат опциите с видове кейсове, които можете да проектирате за този специфичен модел смартфон. Избирайки вида на калъфа, това ще ви препрати на нова страница, съдържаща виртуален панел, който отговаря на гърба на кейса. От тук вече можете да създадете дизайна на вашите мечти.

Motorola Moto G10 – спецификации на устройството

Уловете момента под всякаква светлина и от всякакъв ъгъл с помощта на Motorola Moto G10. Технологията Quad Pixel, сензорът от 48 MP и режимът Night Vision работят заедно, за да направят всичко възможно снимките ви да се получат страхотно, дори когато осветлението не е такова. Свръхширокоъгълен обектив от 118 ° ви позволява да уловите това, което виждат очите ви, поставяйки образа 4 пъти повече в рамката в сравнение със стандартния обектив с 78 °. Живейте живота си без да се притеснявате за живота на батерията. Батерията 5000 mAh на Moto G10 дава живот на телефона за повече от 2 дни след едно зареждане. С вградените 64 или 128 GB имате много място за снимки, филми, песни, приложения и игри. И винаги можете да добавите до 512 GB повече с помощта на microSD карта. Съживете вашите снимки, филми, игри и видео чатове на ултраширокия 6,5-инчов Max Vision HD+ екран.