CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Motorola Moto G100 - Кейсове за Телефони

Кейсове за Motorola Moto G100


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Motorola Moto G10, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

Филтри Свий
Модел на устройството 1030
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да избера калъф за своя Motorola Moto G100?

Изборът на калъфи за смартфони е огромен, толкова огромен, че може да бъде трудно да се вземе решение. И така, как можете да намерите подходящия калъф за вашия телефон? Всеки тип има своите предимства, в зависимост от това как използвате телефона си и колко защита търсите. Твърдите калъфи, меките калъфи, бронираните и кейсовете тип книга са само четири примера за различните варианти, които се различават един от друг по отношение на материали и основни характеристики. Твърдият калъф обикновено се състои от твърда пластмаса, докато бронираният обикновено е изработен от материал, подобен на гума, предназначен за справяне с удари или падания. Меките калъфи често са изработени от гъвкави материали като силикон или термопластичен полиуретан (TPU). Тяхното предимство е, че смартфонът е значително по-приятен на допир в ръката. За да вземете най-правилното решение, първо уточнете какви характеристики искате кейсът за телефона ви да има. Така процесът на търсене ще бъде значително улеснен.

Колко е ефективен силиконовият кейс при защитаването на телефона?

Всички калъфи предлагат известна защита, ако изпуснете телефона си; нивото на защита обаче варира в зависимост от типа, който сте избрали. Здравият, гумен калъф предлага най-голямата защита, тъй като често се състои от комбинация от слоеве, включително твърд слой и силиконова облицовка за повишено поемане на удари. В допълнение, тези кейсове често предлагат допълнителна защита, като защита на екрана и водоустойчивост. Силиконовият калъф предпазва телефона от падане при къси разстояния, а текстурата помага да се предотврати плъзгането на телефона от повърхности и ръката ви. Всеки калъф обгръща телефона сигурно и от всички страни, с изключение на екрана, бутоните и входните портове. Силиконовите калъфи се състоят от едно парче силикон, което се простира около телефона ви. Тъй като силиконът покрива телефона като кожа, този калъф добавя най-малко обем към вашия телефон.

Какви са предимствата на флип кейсовете?

Флип калъфите покриват вашия смартфон от всички измерения. Флип калъфите съдържат магнитен сензор, който има светлина, когато отворите горния капак на дисплея на калъф и той автоматично ще заключи екрана на вашия смартфон, когато покриете екрана на дисплея си с капака. Много флип калъфи имат стойка заедно с тях и е поставен на гърба на капака, който позволява на телефона ви да стои на масата и можете лесно да се наслаждавате на гледане на видеоклипове, филми или игри. Този вид кейсове осигуряват допълнителна защита на екрана и вашия смартфон ще бъде напълно защитен от удари и драскотини. Някои флип калъфи са изработени от чиста и висококачествена кожа, докато други са изработени от чист и лъскав метал с фина кройка. Изборът и изискванията на клиентите се различават един от друг, но калъфите са изработени с пълно съвършенство и отговарят на стандартите за качество.

Motorola Moto G100 – спецификации на модела

Moto G100 разполага с най-новата първокласна мобилна платформа Qualcomm Snapdragon 870 5G, с ултра бърза производителност. Освен това, 8 GB RAM означава, че можете лесно да прелиствате приложенията, а 128 GB място за съхранение ви дава достатъчно място за песни, приложения, игри и др. С толкова много скорост и мощ, възможностите са безкрайни. Отваряйте приложения по-бързо. Правете снимки в миг на око. Най-бързият и най-отзивчив Moto G някога прави нещата 80% по-бързо от предишните Moto G телефони. Какво можете да направите с 5G? Изтеглете предавания за секунди, незабавно заредете уебсайтове, стартирайте приложения безпроблемно и се почувствайте като че ли сте там във видео чатове. Правете спиращи дъха снимки с ултра широк ъгъл, портрети с професионално качество и снимки с ултра висока резолюция с повече детайли във всеки кадър. Освен това представете вашата история на света по напълно уникален начин с новите функции за заснемане на видео.