Намерете калъф за Вашето устройство:
   
+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Кейсове за Motorola Moto G20

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Motorola Moto G20 е страхотен смартфон с много добри функции. Телефонът е подходящ за всеки, който се нуждае от устройство за ежедневно ползване, за работа и за електронни развлечения. Motorola Moto G20 е супер опция за заснемане на прекрасни моменти с любимите ви хора, тъй като разполага с четворна камера, готова да запечата всичко, което поискате.

Как да предпазите своя Motorola Moto G20

За да можете да запазите телефона си в първоначалния му вид, е нужно да полагате специални грижи за него. Истината е, че никой не би искал да счупи или надраска своя нов Motorola Moto G20 по ред причини. Ние от etuo знаем колко е неприятно чувството да се наруши цялостния естетичен вид, на което и да било електронно устройство, или по-лошо – директно да се повредят функциите му и то да стане почти или напълно неизползваемо. Точно затова сме ви подготвили няколко начина, които да спомогнат за запазването на вашия Motorola Moto G20.

Ето и какви са те:

 • - Едно от първите неща, които трябва да направите, след като се сдобиете с новото си устройство, е да се снабдите и с протектор за дисплея, който да го предпази от неволни надрасквания или спуквания. Екраните на телефоните са изключително предразположени към такъв тип повреди, тъй като са доста крехки и е трудно да се опазят в забързаното ни ежедневие.
 • - Следващата препоръчителна стъпка е да закупите цялостен протектор (калъф) за смартфона си, който да го защитава от удари, изпускания и надрасквания от остри предмети, като ключове и други остри предмети. Гарантираме ви, че инвестирането в калъфче ще ви даде сигурност и няма да треперите непрекъснато да не повредите новия си Motorola Moto G20.
 • - Третият ни съвет е свързан със стъпка “2” и това не е случайно. Препоръчваме ви да отделите повече време, за да изберете правилните калъфи и гърбове за вашия Motorola Moto G20, тъй като качеството на продукта е от особено значение за защитата на устройството.

Какви видове кейсове за Моторола Мото Г20 ще намерите в etuo

Etuo.bg е мястото, където ще откриете качествени и едновременно с това красиви калъфи за смартфони и таблети. Нашите стоки са изпипани до най-малкия детайл и можете да се сдобиете с тях на достъпни цени! Калъфите за Motorola Moto G20, които предлагаме на нашите клиенти, са разнообразни и интересни, което ги прави подходящи за всеки вкус!

В онлайн магазина ни можете да изберете от следните категории калъфи за Motorola Moto G20:

 • - силиконови гръбчета;
 • - флип калъфи;
 • - защитни и противоударни кейсове;
 • - калъфи тип “тефтер”;
 • - тип “книга”;
 • - с различни щампи;
 • - в универсални цветове;
 • - пластмасови и др.

Какви са предимствата на силиконовите калъфи

Силиконовите гърбове са едни от най-харесваните видове калъфи за телефони и ние напълно подкрепяме тази тенденция. Те се различават в зависимост от модела на смартфона и всички видове носят своята уникалност и отличителни черти. Силиконовите предпазители са лесни за поставяне, удобни за използване и са сравнително евтина алтернатива на пазара спрямо други модели калъфи, които са изработени от специални материали или са декорирани по по-специфичен начин.

Тези кейсове винаги са били на мода, тъй като са всичко, което е нужно на човек, за да предпази устройството си от надраскване, счупване или друг вид повреда. Гърбовете от силикон прилепват плътно до телефона и не създават абсолютно никакъв дискомфорт при използването му. Те са истинска “втора кожа”, която приляга много добре върху смартфона и го правят още по-удобен, тъй като предотвратяват опасността от хлъзгането му по гладки повърхности. Нека да оставим практичните функции на силиконовите калъфи за сега и да погледнем от естетичната им гледна точка:

 • - Те са с разнообразни щампи и могат лесно да се направят по поръчка, като се използва любима ваша снимка, цитат или картинка;
 • - Гъвкави са и няма опасност да се счупят, което ги прави още по-страхотни;
 • - Изключително ненатрапчиви и елегантни са, което е предимство, защото биха се вписали лесно с всякакви стилове.

Като обобщение си позволяваме да заключим, че тези защитни аксесоари са непретенциозни и са прекрасна опция за всеки, който търси удобен и красив кейс за своя телефон.

Защо да се доверите на etuo.bg

Etuo.bg е онлайн магазин, който държи на качеството и се старае да предлага само най-доброто на своите клиенти. Нашият екип е много добре сработен и цели да направи вашето пазаруване приятно, лесно и безпроблемно. Etuo е мястото, където ще откриете всякакви аксесоари за своя Motorola Moto G20 и ще му осигурите дълъг живот. Ние доставяме бързо и коректно на територията на цялата страна, а доставката на всяка поръчка над 50 лева е напълно безплатна!

Вашите желания са важни за нас! Точно затова ви предлагаме и услуги, които включват персонално изработване на мечтания от вас кейс! Работим с най-добрите материали и сме в очакване на вашите творчески идеи! Можете да поръчате всичко за своя любим Motorola Moto G20 от сайта още сега! Изберете качество и се спрете на Etuo!