CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Motorola Moto G200 5G - Кейсове за Телефони

Филтри Свий
Модел на устройството 1030
×
В наличност Свий
В наличност Свий

В момента дните ви изглеждат доста по-различно от обикновено. Повечето стоене у дома и работата от вкъщи направиха мобилните телефони още по-необходими. Те се превърнаха в голямо спасение, отколкото обикновено. Ние водим видео чат със семейството и приятелите си, използваме приложения и игри, за да запълним времето, в което обикновено бихме били навън за игра или за събиране в парка. Използваме приложения за фитнес, за да опитаме и да бъдем здрави.

Какви предимства предлагат калъфите за Motorola Moto G200 5G

Те са наистина много и са важни за дълготрайното използване на мобилното устройство:

  • - Предпазват - Едно от най-важните неща, които предлагат кейсовете, е защитата на вашето устройство Motorola Moto G200 5G. Те предпазват телефона от надраскване, спукване и други повреди, когато го изпуснете или падне от някъде. Въпреки това защитата от изпускане не е единственото нещо, което предлага калъфът – има няколко други фактора за кейса, които са наистина важни, когато използвате такъв в продължение на часове всеки ден. На всеки няколко години материалът, който покрива задната част на телефона ни се променя, но точно сега все още сме в ерата на пластмасата и стъклото. Те позволяват по-добра съвместимост с безжично зареждане и клетъчни радиостанции, в сравнение с метала, и са по-стилни в ръката, отколкото други материали за изработка. За съжаление, те все още са склонни да се чупят.
  • - Защита от изпускане - Най-важният аспект в случая не е точно защита от изпускане, а сцепление. В крайна сметка, ако калъфът ви има добро захващане, вие ще държите здраво устройството си и възможността за изпускане е много малка. Винаги можете да използвате държач за телефон, но е по-добре да ги прикрепите към калъф, вместо директно към задната част на телефона си.
  • - Чистият протектор прави телефона красив и безопасен - Моделите кейсове, които се почистват лесно са по-добрият избор, който можете да направите. Защитата от микроби също е важна и можете да откриете и такива антимикробни варианти.
  • - Покажете стила си и това, което ви харесва - Има много начини да поддържате настроението си, един от които е интересния кейс за телефон. Той може да бъде с някой любим ваш герой, забавна картинка или надпис, който ви кара да се чувствате добре. Докато едроцветният калъф все още може да има индивидуалност, персонализираните дизайни с герои и екипи със запазена марка могат да ни помогнат да разведряваме ежедневието си.

Ако сте избрали едноцветен модел, но сега ви се иска нещо по-шарено, разгледайте какви варианти се предлагат в онлайн магазин etuo. Независимо дали имате нужда от малко настроение, или за да поддържате смартфона си чист и безопасен, няма абсолютно никаква причина да оставяте смартфона си Motorola Moto G200 5G без кейс дори у дома. Освен да имате калъф на телефона си, интересният модел също може да ви помогне да поддържате висок дух, независимо от всичко.

Как да поддържате калъфът чист

Можете да свалите кейса и да го изчистите по начина, по който не можете да постъпите със смартфона си: в топла, сапунена вода за 20 секунди. Това е мястото, където TPU и старият, добър поликарбонат всъщност са по-добри от кожи, метали и дърво за калъф за телефон – пластмасата и силиконът могат да задържат микробите с дни, но лесно ще ги пуснат при бързо измиване и изсушаване. Ако искате да убиете всичко, което е полепнало по телефона и калъфа ви, трябва да инвестирате в UV дезинфектант за мобилни устройства, който можете да използвате, за да унищожите микробите. Само не забравяйте, че трябва да прекарате калъфа и телефона през дезинфектант отделно, за да не се крият микробите между двете.

Защо да се доверим на онлайн магазин etuo

В интернет пространството има много сайтове, в които се продават аксесоари за мобилни телефони. Не всички от тях могат да се похвалят с високо качество. В онлайн магазин etuo.bg всеки от артикулите е проверен и с доказан произход. Цените са достъпни, а разнообразието доста голямо. Можете да намерите различни аксесоари не само за смартфони, но и за таблети, лаптопи, смарт часовници и други. Разнообразните модели зарядни, кейсове, преносими колонки и други ще ви помогнат да използвате рационално своето устройство. Каталогът постоянно се обновява, като се включват новите модели, които излизат на пазара. Можете лесно и бързо да откриете търсения продукт, като използвате търсачката в сайта и филтрирате според модела на устройството. Доставката отнема не повече от ден – два и бързо ще можете да получите своята поръчка.