Калъфи за Motorola Moto G30

Филтри Свий
модел на устройството 1016
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Какво ще открия на сайта?

На нашият сайт вие ще откриете огромно разнообразие от аксесоари и джаджи за не само телефони, но и за таблети. Аксесоарите ни включват калъфи, екранни протектори, USB кабели, зарядни и много други. Когато става въпрос за джаджи, можете да намерите осветление за селфита, Bluetooth колонки, селфи стикове, слушалки и др. След като попаднете на нашия онлайн магазин няма как да не откриете това, което търсите за вашето устройство. В допълнение на всичко това, ние ви предлагаме опцията да проектирате свой собствен кейс. По този начин ще можете свободно да изразите креативността си и да създадете уникален аксесоар за своя таблет или телефон.

Как ефективно да предпазя телефона си?

Семплата ежедневна употреба понякога е достатъчна да надраскате или нараните гърба на своя телефон. Всеки един от нас иска устройството ни да изглежда бляскаво и непокътнато за възможно най-дълго време. Можете да постигнете това като оборудвате своя телефон с един от нашите калъфи. В допълнение калъфите ни са достатъчно издръжливи да предпазят телефона от по-тежки механични удари и наранявания. Пример за тежък удар е когато телефонът падне на земята. В тези случаи калъфът ще поеме шока от удара, което означава, че ценните компоненти на устройството ще останат непокътнати и така телефонът ще продължи да функционира както обикновено. Независимо от кой кейс изберете,, всеки един от тях ще бъде чудесен подарък за смартфона ви.

Какви са предимствата на кейсовете тип тефтер?

Кейсовете тип тефтер имат няколко основни предимства, които понякога могат да ги направят по-полярни от останалите видове калъфи. Този вид кейсове осигурят ефективна защита на не само гърба на телефона, но със своя преден капак, те ефективно ще предпазят дисплея. Като оборудвате смартфона с кейс тип тефтер, вие ще осигурите нужната защита на устройството и то ще бъде предпазено от механични наранявания, драскотини и удари. Някои от нас могат да смятат, че този вид калъфи са непрактични, поради постоянното отваряне и затваряне на предния капак. Други ще видят колко е мултифункционален калъфът тип тефтер.

Как да проектирам свой собствен калъф за телефон?

Проектирането на кейс за телефон не е никак трудно и не би трябвало да ви отнеме прекалено много време, стига да имате ясна идея за дизайна му. Нашият екип се е постарал процесът да бъде плавен и лесен, така че с лекота да създадете калъф по ваш избор. Можете да започнете като стартирате онлайн апликацията и изберете модела на вашето устройство. След това ще имате празно платно, което прилича на калъф, и няколко опции отстрани за дизайн елементи, които можете да добавите. Тези дизайн елементи включват качване на изображение, добавяне на текст и добавяне на картинка от вече подбраната от нас папка. След като добавите елементите имате свободата да смените цвета на фона, да определяте мащаба и прозрачността и да завъртите елементите под какъвто желаете ъгъл. Ако нещо не ви допада винаги можете да го премахнете като елемент.

Motorola Moto G30 – спецификации на модела

Запознайте се с Motorola Moto G30. Заснемайте снимки с ултра висока разделителна способност с 64-мегапикселова система от четири камери. 64-мегапикселов сензор с ултра висока разделителна способност, технология Quad Pixel и режим Night Vision работят заедно, за да сте сигурни, че снимките ви се получават страхотно, дори когато осветлението не е. Наслаждавайте се на цялото си забавление на дисплей от 90 Hz с по-бърза скорост на опресняване за по-плавно гледане. Вижте как цялото ви любимо съдържание оживява на зашеметяващия 6,5-инчов HD + ултра широк екран. С вградените 128 GB имате много място за снимки, филми, песни, приложения и игри. Винаги можете да добавите 512 GB повече с помощта на microSD карта. Оставете притесненията за ниско ниво на батерията с 5000 mAh батерия, която може да надхвърли 2 дни с едно зареждане.