CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Motorola Moto G31 - Кейсове за Телефони

Филтри Свий
Модел на устройството 1030
×
В наличност Свий
В наличност Свий

В днешно време изглежда, че не може без смартфони. Използваме ги, за да общуваме, да работим, да се забавляваме и да правим много други неща. Не можете да си позволите да загубите или повредите вашия смартфон Motorola Moto G31, но те са толкова крехки.

Как да защитите Motorola Moto G31

Ако следвате съветите на професионалистите, вероятността да повредите вашия смартфон е по-малка:

  • - Вземете протектор за екран: Екранът е може би най-крехката и уязвима част на вашия смартфон. Може лесно да се надраска и напука. Дори някои от най-новите смартфони, които имат здрави екрани от Gorilla Glass не са напълно предпазени от щети. Пукнатият екран не е забавен за използване и понякога повредата може напълно да изведе телефона ви от строя. Ето защо, трябва да получите протектор за екрана веднага след закупуването на смартфона Motorola Moto G31. Протекторите за екран са по-здрави от обикновения дисплей на смартфон. Те предотвратяват надраскване и напукване. Ако нещо се случи с устройството ви, протекторът ще поеме пълното въздействие, оставяйки екрана недокоснат. След това можете да отлепите протектора и да го замените с друг. Те струват малка част от цената на смяната на екрана на смартфон Motorola Moto G31, така че не чакайте.
  • - Вземете калъф: В днешно време калъфът за смартфон е задължителен. Те са не само стилни, но и удобни, тъй като предпазват телефона Motorola Moto G31 от удар. Изработени са от гума и други меки материали, така че въздействието при падане е значително намалено. Някои калъфи са тип портфейли, които можете да използвате, за да държите кредитните си карти и други ценности – ако кейсът ви не разполага с това, можете просто да получите държач за карта, вместо да го сменяте. Има много стилове калъфи, така че ще имате много възможности за избор. Някои от факторите, които трябва да имате предвид при пазаруване включват материала, използван за направата на калъфа, неговия цвят и цялостен дизайн. Би било полезно, ако кейсът ви е не само мек, но и водоустойчив. Водата лесно може да проникне в телефона ви и ще причини безброй вътрешни повреди, ако не сте с калъф.
  • - Внимавайте как държите смартфона си: Повечето устройства се повреждат в резултат на падане. Често е случайно, но в някои случаи потребителите са виновни. Ако държите телефона си нестабилно е рисковано, тъй като може да падне от ръцете ви във всеки един момент особено ако изпълнявате много задачи.
  • - Бъдете внимателни с нови приложения: Телефонът ви не трябва да пада, за да се повреди. Привидно безобидни приложения могат да причинят значителни щети на системата на смартфона ви. В някои случаи щетите обикновено са толкова големи, че устройството спира да работи напълно. Някои приложения причиняват прегряване на телефоните. Да не говорим за факта, че някои апликации могат да откраднат важни данни, което излага на риск не само вашия смартфон.
  • - Използвайте съвместимо оборудване: Когато сте купили телефона си, той се доставя с цялото необходимо оборудване, включително със собствено зарядно устройство. Производителят е предвидил да използвате това оборудване за всичките си нужди. Използването на несъвместимо зарядно устройство или батерия може да повреди устройството ви. Поради това винаги използвайте оригиналното оборудване на телефона си или вземете друго, което е съвместимо.
  • - Избягвайте излагане на екстремни температури: Екстремните горещини и студ са вредни за вашия смартфон. Това може да повреди батерията ви и да обърка деликатните вътрешни компоненти на телефона. Някои от възможните щети включват намалена батерия, загуба на данни, неотговарящ екран и др.. Опитайте се да поддържате устройството си на стайна температура през цялото време. Дръжте го близо до вас през зимата – никога не го оставяйте в колата на силен студ. През лятото извадете батерията, когато смартфонът ви стане твърде горещ, или намерете начин да го охладите бързо, ако е капсулован.

Защо да изберете онлайн магазин etuo

В каталога на сайта etuo.bg можете да намерите доста голямо разнообразие от калъфи, кейсове и други аксесоари за вашето устройство. Всички те са организирани в отделни категории и посредством филтрите лесно можете да намерите точния продукт за смартфона си. Качеството на предлаганите аксесоари е много високо, а цените достъпни, което е голямо предимство и стимул да изберем точно този онлайн магазин. Поръчката става бързо, както и доставката.

Въпреки че винаги можете да си купите друг смартфон, когато възникне нужда, трябва да се опитате да запазите текущия възможно най-дълго. Вземете тези мерки, за да го предпазите от повреди. Освен това бъдете внимателни, когато го използвате – има хиляда и един потенциални рискове за вашия телефон Motorola Moto G31 не само външно, но и вътрешно.