+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Motorola Moto G41

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Смартфоните се превърнаха в незаменими инструменти в професионалния и личния живот на много хора. Тези мобилни устройства ви позволяват да останете свързани и организирани на работа, у дома и в движение. Въпреки че смартфоните са популярни поради своята преносимост, този аспект също ги прави податливи на физически повреди.

4 начина да защитите своя смартфон Motorola Moto G41

Поправката или подмяната на повреден телефон може да бъде скъпа. Освен това рискувате да загубите данните си. Така че е добра идея да вземете няколко предпазни мерки.

  • - Вземете протектор за екран: Смартфони обикновено включват устойчиви на надраскване и удари екрани, направени от Gorilla Glass или друг подобно материал. Тези екрани обаче не са неразрушими, така че може да помислите за предпазване. По този начин, ако вашите ключове надраскат дисплея на вашия смартфон Motorola Moto G41, когато той е в джоба или чантата ви, можете просто да смените с нов протектор. Много по-лесно и по-евтино е да купите нов, отколкото да поправите вградения екран на телефона. Освен това много протектори за екран включват маслоустойчиво покритие, което помага за намаляване на пръстовите отпечатъци и други петна по дисплея.
  • - Използвайте калъф: Размерът на смартфоните е едновременно благословия и проклятие. Докато смартфонът ви Motorola Moto G41 се побира удобно в джобовете, той лесно може да падне от тях. По същия начин намирането на място на бюрото ви, където да оставите устройството не е проблем, но можете лесно да го бутнете. Използването на кейс може да ви помогне да защитите вашия смартфон от тези видове инциденти. Има много различни модели калъфи и нива на защита, които да отговарят на вашите специфични нужди. Кейсовете предпазват страните, където се получава най-голям удар. Цялостните калъфи тип тефтер обхващат целия телефон, като капачето им служи за протектор за екрана.
  • - Поддържайте смартфона си сух: Производителите на смартфони все повече предлагат водоустойчиви смартфони.Те не са напълно водоустойчиви, но въпреки това могат да се справят с дъжд или падане в локва. Ако вашият смартфон не е водоустойчив, трябва да вземете мерки за защитата му, защото винаги съществува вероятност да се намокри. Съхраняването му в куфарчето или дамската чанта може да бъде достатъчен начин да поддържате смартфона си сух особено когато се разхождате в дъжд или сняг. Ако това не е опция или ако има голяма вероятност това, което правите, да намокри телефона ви Motorola Moto G41, може да помислите за закупуване на водоустойчив калъф.
  • - Избягвайте екстремни температури: Изключително високи или ниски температури могат да повредят вашия смартфон Motorola Moto G41. Оставянето му на прекомерна топлина или студ за дълго време може да нарани батерията и вътрешните компоненти на устройството, което потенциално да доведе до загуба на данни, съкратен живот на батерията или дори необходимостта от смяна на телефона. Екстремният студ също кара някои от частите на смартфона да станат по-твърди, което прави устройството по-податливо на повреди от удар. Ако денят е много горещ, не оставяйте смартфона си да седи на слънце. По същия начин, ако денят е много студен, не го оставяйте в колата си или дори във външния джоб на палтото или якето си.

Ако телефонът ви бъде изложен на екстремна топлина или студ, внесете го вътре и оставете да се върне на стайна температура. Това е особено важно ако устройството е студено, тъй като при рязка смяна на градусите може да се получи конденз, което би причинило повреда от вода.

Видове калъфи според материала, от който са изработени

Индустрията на аксесоарите за мобилни телефони се разраства бързо, следвайки постоянното пускане на новите модели. Производителите идват с нови идеи и нови начини за защита на нашите джаджи. В днешно време има цял списък от различни материали, които се използват за направата на калъфи за смартфони.

Силиконовите калъфи са много търсени поради високото си качество, разнообразието от възможности за дизайн и достъпната цена. Този материал предпазва добре телефона от прах, влага, малки драскотини или механични повреди. Силиконът се използва както за обикновени, така и за тежки калъфи със задна плоча. Той е много лек, приятен на допир и лесно се почиства с мокра кърпа.

Естествена и PU кожа е един от най-популярните материали за калъфи за телефони. Материалът е доста издръжлив и еластичен и лесно може да предпази смартфона ви Motorola Moto G41 от малки драскотини и влага. Тези модели се изработват с почти всякакъв дизайни.

Пластмасовите калъфи са изработени от термопластичен полиуретан или поликарбонат. Тези калъфи обикновено са доста тънки и пасват идеално на размера на телефона Motorola Moto G41. Както можете да видите, в онлайн магазин etuo има различни видове кейсове. Въпреки това най-добре е да ги изберете въз основа на средата, в която ще ги използвате, както и вашите нужди и предпочитания.