+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Motorola Moto G50

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Какви аксесоари ще намеря на сайта?

Etuo.bg е идеалното място да започнете вашето търсене на аксесоари за вашите мобилни устройства. Ние искаме всеки притежател на таблет,, телефон или друго мобилно устройство да открие точно това, от което се нуждае и то с лекота. С огромния избор от аксесоари, които ще откриете на нашия онлайн магазин, можете да останете малко смутени и да се чудите от къде да започнете, но ние сме се постарали всичко да бъде организирано и вие лесно да филтрирате из продуктите. Вашето преживяване на сайта ни е от изключително важно значение, затова разделите аксесоари, които предлагаме, са подразделени в категории като кейсове, екранни протектори, създай собствен кейс, слушалки, колонки, адаптери, зарядни, USB кабели, карти памет, селфи стикове и много други.

Какво представляват тематичните колекции?

Нашият сайт предлага една специфична категория наречена тематични кейсове. Тази категория е гама от кейсове, които са вдъхновени от най-различни тенденции, теми и дизайни. Колекцията ни от тематични калъфи бе създадена с цел да предоставим още по-голям избор на нашите клиенти и да можете вие да се изразите креативно с великолепен кейс за телефон. Ние сме се постарали да разпределим кейсовете в подкатегории, което ще направи вашето търсене още по-лесно. Тези подкатегории включват животински щампи, цветя, природа, винтидж, бохо, мрамор, животни, празници и много други. Разгледайте колекцията още днес.

Защо да закупя кейс за своя Motorola Moto G50?

Току що сте купили чисто новия си Moto G50? С великолепния му дизайн и текстура, последното нещо, което бихте искали е да го покриете с кейс. Понякога кейсовете ще добавят и екстра обем, което може да повлияе чувството на телефона ви в ръката. Не всички кейсове са еднакви и ние предлагаме доста, които нито ще повлияят върху обема или външния вид на вашия смартфон. Едно нещо е сигурно. Калъфът е великолепен подарък за всеки телефон, защото предоставя допълнителен слой защита на устройството. Това означава, че с помощта на кейс, вие можете да удължите живота на вашия смартфон. Като оборудвате телефона си с калъф, той няма сам да се бори с най-различните механични наранявания, които могат да се случат в ежедневието ви.

Имам ли нужда от екранен протектор?

Както закупуването на калъф, така и закупуването на екранен протектор е субективно решение, което зависи от вашата увереност, че можете да предпазите своя смартфон без допълнителни защитни средства. Нека ви уточним какво може да се случи на вашия телефон, ако не купите екранен протектор. В днешно време дисплеите на най-новите смартфоните са произведени с иновативни технологии и малки драскотини сигурно няма начин да се появят. Какво ще се случи, ако изпуснете смартфона си по лице на земята? Колкото и да е здрав фабрично поставения дисплей, той има голям шанс да бъде напукан до такава степен да се нуждае от ремонт. Всички знаем колко скъп може да бъде той. Закупването и оборудването на смартфона ви с екранен протектор значително ще намали шансовете той да се напука и може да ви спести скъпия ремонт и дори в някои случаи закупуването на чисто нов телефон.

Motorola Moto G50 – технически параметри на телефона

Moto G50 ви дава скоростта от следващото поколение, която искате. Филми, които се изтеглят за секунди със свръхбързата скорост на 5G мрежа. Работете и играйте, без да се притеснявате за презареждане с дълготрайна батерия от 5000 mAh, която може да ви издържи до 2 дни. Разглеждайте мрежата, гледайте видеоклипове и играйте игри с по-бърза, по-плавна честота на опресняване на екрана от 90Hz и 6,5-инчов дисплей Max Vision. Имайте място за всички песни, приложения и игри, от които се нуждаете, и усетете бързата реакция на осемядрения процесор Qualcomm Snapdragon 480. Заснемайте по-ясни, по-ярки изображения с висока разделителна способност, професионално изглеждащи портрети и невероятно детайлни близки планове с 48-мегапикселовата система от тройни камери.