+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Motorola Moto G51 5G

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Калъфите за телефони покриват приблизително 60% от пазара на мобилни аксесоари. Днес използването на кейс се счита за най-добрия начин за защита на вашето устройство от влага, малки частици или механични повреди.

Защо да купите калъф за Motorola Moto G51 5G

Ако устройството ви има драскотини или пукнатини по тялото си, можете лесно да ги скриете под новия модерен капак. Трябва да се съгласите – много е удобно. Но има един важен момент, към който бихме искали да привлечем вниманието ви – внимателно подбраните висококачествени калъфи за телефони могат да спасят вашето устройство от счупване дори ако бъде изпуснато и ударено в ъгъла. Този фактор вече трябва да ви накара да се замислите за закупуване на кейс.

Защита: пълна или частична

По ниво на защита всички случаи могат да бъдат разделени на две групи: с пълна или частична защита.

  • - Пълна защита – те покриват цялата повърхност на телефона и го предпазват напълно от влага или механични повреди. Този вид предпазване е гарантирано от следните видове калъфи: обикновени с фолио и вертикални флип, удароустойчиви и водоустойчиви;
  • - Частична защита – такива капаци предпазват само определени области на телефона Motorola Moto G51 5G или от определени повреди.

Видове калъфи и техните цели

Разнообразието е голямо, затова се постарахме да ги съберем в отделни категории според мястото, което предпазват.

  • - Задни протектори: В момента най-популярният тип кейсове. Те защитават гърба на смартфона Motorola Moto G51 5G, както и страните. Този тип калъфи са много удобни – леки са и не закриват екрана. Внимателно подбраните кейсове отчасти ще защитят дисплея и ще увеличат максимално шансовете да спасите устройството си от срив, ако бъде изпуснато в ъгъла. Решихте да използвате кейс за задната част на смартфона? В такъв случай не забравяйте да вземете защита за дисплея. За да изберете перфектния протектор за екран, който ще предпази дисплея на вашето устройство Motorola Moto G51 5G от надраскване и удари, посетете онлайн магазин Etuo. Ще бъдете впечатлени от предлаганите защитни фолиа и закалени стъкла.
  • - Калъфи (портфейли): Най-сигурният вид защита. Той е предназначен да предпазва както дисплея, така и задната част на смартфона. Ако използвате такъв кейс не е задължително да си купувате и протектор за екран. Те имат специален ясен прозорец, който показва час, дата и номер на обаждащия се. Кейсовете портфейли лесно се трансформират и могат да служат като стойка – много удобно особено ако сте склонни да използвате устройството си за четене на книги или гледане на филми. Единствените недостатъци са, че тези модели са доста обемисти и че постоянно трябва да отваряте и затваряте горния капак.
  • - Вертикални флип: Отвън изглеждат много като калъфите за портфейли, но горният капак се отваря вертикално, а не хоризонтално. Другите свойства са същите като при предпазителите тип портфейл. Голяма част от хората смятат, че вертикалните флип модели са направени специално за тези, които вярват, че отварянето на горния капак нагоре, а не отстрани е по-удобно.
  • - Калъфи с батерии: Тези модели изглеждат като обикновените задни капаци, но поради вградената батерия теглото им е почти равно на теглото на половината от смартфона. Тези кейсове с екстри също са много по-големи от средните варианти за определените протектори, така че е много малко вероятно да ги използвате ежедневно. От друга страна, тези кейсове биха били идеалният избор за пътуване и обиколки. Тези модели се предлагат само за най-новите модели смартфони, така че не е толкова лесно да ги намерите.
  • - Удароустойчив: Много подобен на обикновените калъфи с гръб, но много по-твърд и по-обемист. Тези модели предлагат най-високо ниво на защита и са подходящи за всеки, който се занимава активно със спорт (бягане, колоездене, езда и др.), пътува много или чиято професия е свързана с висок шанс за падане или нараняване (планински водачи, майстори и др.). Тези варианти обикновено са изработени от твърди и издръжливи материали (пластмаса, поликарбонат, алуминий).
  • - Водоустойчиви: Те са изработени от поливинилхлорид (по-евтини версии) или термопластичен полиуретан (по-скъп, но висококачествен вариант). Тези варианти не са много еластични и могат да се напукват в ъглите. Полиуретановите запазват своята прозрачност и еластичност в продължение на няколко години. Струва си да се спомене, че водоустойчивите калъфи може да изглеждат твърде големи за вашето устройство. Но всъщност трябва да е така. Те са проектирани да бъдат по-големи, за да ви позволят да използвате вашия смартфон и да правите снимки под водата, дори ако вашата джаджа не е водоустойчива.

Обикновено не се нуждаете от такъв кейс за ежедневна употреба освен ако вашата работа или дейности не са пряко свързани с вода или други течности. Въпреки това е много удобно да имате водоустойчив протектор, когато прекарвате време край морето или реката.