+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Motorola Moto G60

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Калъфите за телефони Motorola Moto G60 са страхотни аксесоари за персонализиране на вашето устройство, като същевременно му предлагат защита на елементите. Можете да разгледате страхотния избор от нови кейсове в онлайн магазин etuo, за да намерите продуктите, които искате, на разумни цени. Добавянето на някои функции към протектора на вашия телефон Motorola Moto G60 трябва да ви даде универсален калъф или такъв, който отговаря на вашите нужди.

Защитни характеристики на калъфите за Motorola Moto G60

Защитните функции, между които можете да избирате за калъфи за телефони Motorola Moto G60, включват опциите за защита на вашето устройство от най-разпространените външни фактори. Няколко модела калъфи за телефони Motorola Moto G60 са предназначени да предпазват вашия смартфон от излишна влага или пълно потапяне във вода, за определен период от време. Ако изберете калъф, капак или протектор за вашия смартфон Motorola Moto G60, които обхващат устройството напълно, това може да ви помогне да държите прах и други отпадъци далеч от екрана му. Някои от протекторите за Motorola Moto G60, които откривате в сайтовете, имат прозрачни предни панели, които издържат на надраскване от ноктите или удари. Защитата е много важна за всяко устройство. Заложете на сигурността, за да предпазите своето устройство и да го използвате максимално дълго време, без да се притеснявате.

Какви видове калъфи за Motorola Moto G60 ще намерите

Можете да намерите различни модели за Motorola Moto G60, които се продават в онлайн магазин etuo. Те ще предложат защита на вашия смартфон. Някои модели имат дизайнерски характеристики, които дават допълнителен слой защита, а също така и стил. Основните видове, които ще срещнете, са:

  • - Flip – това е един от оригиналните видове протектори за телефони Motorola Moto G60. Можете да го отворите, за да използвате устройството си, без да го изваждате от калъфа всеки път;
  • - Хибриди – повечето от кейсовете, които ще намерите в Етуо, са бъдат твърди или меки. И двата вида са защитни, но можете да намерите трети тип, който използва твърди и гъвкави слоеве в един хибриден дизайн;
  • - Гума – ако предпочитате кейс, който може да предпази устройството ви от удари, като същевременно остане гъвкав, може да ви харесат моделите от гел, силикон или гумен капак.

Изборът ви изцяло зависи от предпочитанията ви, но и от всекидневния ви начин на употреба на смартфона. Ако работите в бизнес среди, може да заложите на флип модели, които имат бизнес излъчване. Ако работата ви е свързана с физически труд, добре е да изберете модел, който е подсилен и здрав.

Налични дизайни

Можете да намерите достъпни дизайни на калъфи като плътни или раирани цветове, шарки с флорални щампи и геометрични форми или прозрачни варианти, които показват вашия модел телефон Motorola Moto G60. С голямото разнообразие от калъфи за смартфони за продажба е лесно да изберете първия атрактивен модел, без да разглеждате други видове. Кейсовете от силикон имат няколко предимства и си струва да се обмислят:

  • - Плътно прилягане - Красотата на силикона е в неговата гъвкавост. Материал, подобен на каучук, прилепва сигурно върху телефона. Силиконовите кейсове са направени за конкретни модели и за най-добро прилягане и външен вид. Това също така гарантира, че отворите за бутони и портовете за връзки и кабели са на правилните места. Те не са обемисти или тежки по никакъв начин. Силиконовите протектори също са лесни за поставяне и сваляне, което ги прави изключително практични. Лесни за прибиране в джоб или малка чанта и дискретно носене.
  • - Добра защита - Съвременните мобилни телефони често са скъпи и повредите им могат да бъдат сериозни, така че е хубаво да се направи всичко възможно, за да се защитят от злополуки. Тъй като силиконовите капаци могат да се увиват около телефона, те могат да предложат защита на цялото устройство и в същото време бърз достъп до него. Силиконът е здрав, с добра абсорбция на удари, така че може да предпази всички части на телефона от изпускане и други повреди. Силиконовите капаци също обикновено са водоустойчиви.
  • - Тактилни и неплъзгащи се - Силиконовите калъфи са по-меки от много други видове. Те са приятни за държане и боравене, чувстват се добре и удобни поради присъщите неплъзгащи се свойства на материала. По-здравото захващане може да помогне за предотвратяване на много инциденти, причинени от изпускане на смартфона ви.
  • - Сигурност - Силиконите имат отлична термична стабилност и ниска топлопроводимост. Това означава, че силиконовият кейс работи добре и при високи температури, което го прави идеален за горещите слънчеви дни.
  • - Просто и елегантно - Повечето силиконови протектори са проектирани в плътни цветове като черно, бяло, червено, розово и т.н. Има възможност за избор на едноцветни варианти, както и с принтове.

Освен това е възможно да се поръча и персонализиран модел с ваша снимка или надпис. Тази опция е идеална, ако сте решили да направите подарък на любим човек, като го зарадвате с отпечатана снимка от незабравим спомен или поставите фраза, която да го мотивира всеки ден.