CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Motorola Moto G8 Power Lite - Кейсове за Телефони

Кейсове за Motorola Moto G8 Power Lite


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Motorola Moto G8 Plus, Motorola Moto G8 Power, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
Модел на устройството 1005
×
Производител / серия 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да осигуря защита за своя Motorola Moto G8 Power Lite?

Чрез нашия сайт можете да намерите широка гама от аксесоари за Motorola Moto G8 Power Lite, които ще вдъхнат живот на устройството и улеснят живота Ви. Един от най-популярните ни продукти е калъфът, защото много хора осъзнават, че той може да осигури ефективна защита на смартфона им. Всеки един от нашите калъфи обещава да предпази смартфона от всевъзможни наранявания и да защити ценните вътрешни компоненти. Независимо от кой калъф изберете, калъфите, които предлагаме са изработени от висококачествени материали и перфектно ще паснат на модела смартфон. Не чакайте да нараните новозакупения си смартфон, а го оборудвайте с един от нашите калъфи днес!

Какви са предимствата от закупуването на калъф за смартфон?

Ако все още се колебаете дали инвестицията си заслужава, ние ще се опитаме да Ви убедим, че тази покупка е нужна. Ние смятаме, че калъфът е изключително важен, защото той е изработен по такъв начин, че перфектно да приляга по дизайна му и да защитава гърба, когато падне или при други видове сблъсъци. Като инсталирате калъф а смартфона, по този начин неговият живот се удължава и неговата стойност остава непроменима. Щом стойността му е запазена Вие тогава може да продадете смартфона на по-добра цена или пък да го замените за по-добър модел. Други предимства включват факта, че той ще допринесе и за стила на смартфона или пък може да покрие вече случели се надрасквания по гърба.

Motorola Moto G8 Power Lite – спецификации на модела

Motorola Moto G8 Power Lite е едно от новите бюджетни попълнения на марката през 2020г. и Ви дава мощна батерия от 5000mAh, проектирана да издържи до 3 дни само с едно зареждане. Можете да слушате музика в продължение на 100 часа или да гледате филми за 19 часа. Търсете онлайн, гледайте клипове, играйте и работете за миг благодарение на 2.3 GHz октаядрен процесор. И с 4 GB RAM, смартфонът реагира незабавно на всяко докосване, така че да стигнете до добрите неща бързо и славно. Правете уникални снимки с 16-мегапикселовата основна камера с бърз фокус при всяка светлина. Специализираната камера Macro Vision приближава 4 пъти до обекта, така че да хванете най-добрите детайли. Насладете се на изключително широки изгледи на зашеметяващия 6,5 - инчов Max Vision HD + дисплей. За разлика от традиционните дисплеи, Max Vision осигурява максимално гледане с съотношение на страните 20: 9, потапяйки Ви в снимки, филми, предавания, игри и всичко останало.