Намерете калъф за Вашето устройство:
   
+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Motorola Moto G9 Play

Кейсове за Motorola Moto G9 Play


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Motorola Moto G9 Plus, Motorola Moto G9 Power, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да предпазя вида на своя Motorola Moto G9 Play?

Искате да предоставите нужната защита за своя новозакупен Motorola Moto G9 Play? Нашият уебсайт е идеалното място да намерите това, което търсите. Ние специализираме в висококачествени аксесоари за смартфони, които имат за цел да улеснят живота Ви и да осигурят нужната защита за устройствата Ви. Едни от тези продукти са нашите многокачествени калъфи. Изберете от огромното разнообразие за смартфони Motorola Moto G9 Play. Всеки един от калъфите ни ефективно ще предпазят смартфона Ви от най-различни механични наранявания, така че Вие да се радвате на атрактивния му вид за възможно най-дълго време.

Ползите от закупуването на калъф

В днешно време смартфоните се оценяват на по-високи и по-високи цени и потребителите инвестират в тяхното качество и елегантен дизайн. Колкото и да сме внимателни и да искаме да защитим техния вид без допълнителна помощ, това е почти невъзможно, най-вече защото шансовете да ги надраскаме или изпуснем са толкова високи в ежедневието ни. Като оборудвате смартфона си с калъф, няма да има нужда да се притеснявате и ще успете да се радвате на атрактивния му вид за дълго време. Също така калъфът е изключително ефективен в поемането на шока от удара в случаите, които го изпуснете на земята. По този начин ценните вътрешни компоненти ще останат непокътнато, така че смартфонът да продължи да функционира както обикновено.

Motorola Moto G9 Play – характеристики на модела

Новото попълнение на Motorola, Moto G9 Play, Ви дава мощността за това, което има значение. Мощността за остри и невероятно детайлни снимки, дори при слабо осветление, с 48 MP система с тройна камера. Повече енергия за дни, благодарение на 2-дневна батерия. И мощността за всички Ваши любими приложения и още повече благодарение на супер отзивчив процесор, който никога не Ви забавя. Поддържайте забавлението безгранично, без да има нужда да презареждате, благодарение на мощната 5000 mAh батерия. Почувствайте, че телефонът Ви реагира на всяко докосване и плъзгане, благодарение на Qualcomm Snapdragon 662 осем-ядрен процесор плюс 4 GB RAM. Увлечете се да играете игри и да гледате филми на ултра широк 6,5-инчов Max Vision HD + дисплей, който увеличава максимално Вашата зона на гледане.