Намерете калъф за Вашето устройство:
   
+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Motorola Moto G9 Plus

Кейсове за Motorola Moto G9 Plus


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Motorola Moto G9 Play, Motorola Moto G9 Power, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Ефективна защита за Motorola Moto G9 Plus

Разгледайте нашия магазин и открийте най-различни аксесоари, които да разкрасят Вашия смартфон и да улеснят ежедневието Ви. За да предоставите нужната защита на своя Motorola Moto G9 Plus, изберете един от нашите великолепни калъфи. Те идват с разнообразни дизайни и всеки един от тях е изработен от висококачествени материали, така че предложат максимална защита. Калъфите ни са ефективни в предпазването на устройството от механични наранявания по екстериора на смартфона, така че да можете да се радвате на атрактивния му вид за възможно най-дълго време.

Предимствата от закупуването на калъф

Най-основното предимство на това да оборудвате смартфона си с калъф е че неговият външен вид ще бъде предпазен от най-различни механични наранявания и надрасквания. Други основни предимства включват, че калъфите ни са изключително издръжливи и в случаите, които изпуснете смартфона си върху твърда повърхност, калъфът ще поеме шока от удара. По този начин уязвимите вътрешни компоненти ще останат непокътнати и устройството ще продължи да работи както обикновено. А пък като смартфонът не бива наранен по никакъв начин, той ще заапази своята оригинална стойност и вид и Вие ще можете след време да го препродадете или пък замените за по-добър модел.

Motorola Moto G9 Plus – спецификации на модела

Moto G9 Plus е еволюция на дизайна на Moto G8 Plus, като заоблените ъгли и извивки в задната част на телефона остават на място, докато камерите се преместват в правоъгълен блок. Правоъгълният блок от камери се състои от 64-мегапикселов основен сензор Quad Pixel с Night Vision, 8-мегапикселов сензор с ултраширок ъгъл2-мегапикселов макросензор и 2-мегапикселов сензор за дълбочина. Отпред разполага с 16-мегапикселова Quad Pixel селфи камера. Moto G9 Plus се предлага с най-големия дисплей на Moto G устройствата досега, предлагащ огромен 6,8-инчов екран Max Vision със съотношение на страните 20: 9. Смартфонът работи на процесора Qualcomm Snapdragon 730G - което означава, че е 4G – поддържан. Има 4GB RAM и 128GB място за съхранение и предлага microSD поддръжка за разширяване на съхранението до 512GB.