CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Motorola One Fusion Plus - Кейсове за Телефони

Филтри Свий
Модел на устройството 1005
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя вида на своя Motorola One Fusion Plus?

В днешно време с покачването на стойността на смартфоните, ние искаме да сме сигурни, че те ще бъдат в добър вид за възможно най-дълго време. Можете да осъществите това като изберете един от нашите висококачествени калъфи, които имат за цел смартфонът да не бъде наранен или надраскан в ежедневната му употреба. Изработени от многокачествени материали, всеки един от калъфите ни ще прилегне идеално по гърба на устройството, така че да предостави максимална защита. Разгледайте многобройните ни дизайни и изберете калъф, който не само ще предпази смартфона Ви, но и ще го украси.

Нужен ли ми е калъф за смартфона ми?

Ние силно препоръчваме на клиентите си да закупят калъф от нашия онлайн магазин, защото по този начин ще успеете да защитите смартфона си т всевъзможни механични наранявания, които могат да загрозят неговия екстериор. Също така калъфите ни са изключително ефективни в поемането на шока от удара, в случаите които той падне върху повърхност, така че ценните вътрешни частици да останат непокътнати. Като осигурите нужната защита на устройството си с помощта на калъф, Вие най-вече ще можете да запазите неговата оригинална стойност и вид, което в бъдеще може да Ви помогне да го препродадете на по-висока цена или пък да го замените за по-добър модел.

Motorola One Fusion Plus – описание на смартфона

Motorola One Fusion Plus обединява невероятна 64-мегапикселова система с четири камери заедно с неудържима производителност и живот на батерията. С 25% по-голяма цветова гама и HDR10, Вашето забавление ще оживее на 6,5-инчов дисплей. Ултра-реалистичните изображения с висока резолюция, спиращи дъха широкоъгълни снимки, красиво размазани портрети и невероятно детайлни снимки от близък план са лесни с Motorola One Fusion Plus. Работете и играйте с часове с дълготрайна батерия от 5000 mAh. Плюс това, зареждайте бързо с TurboPower зареждане, което Ви осигурява часове енергия само за минути. Получавайте по-интуитивно заснемане на изображения, подобрени игри и оптимизирана производителност с водещите в индустрията AI възможности на процесора Qualcomm Snapdragon 730. Превключвайте между приложения, игри и други без притеснения и никога не забавяйте с 6 GB RAM.