CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Nokia

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Многобразие от калъфи за Nokia смартфони

Не се двуумете и си харесайте перфектния аксесоар за Вашия Nokia смартфон чрез нашия онлайн магазин, който специализира във високачествени аксесоари като калъфи и екранни протектор за сматфони и таблети. Калъфите, които предлагаме обещават да осигуряват ефективната защита на деликатни вътрешни и външни компоненти на смартфона като прилягат идеално по модела и поемат физическите сблъсъци. Запазете вида и стойността на смартфона Ви с гъвкавостта на силиконовия калъф или пък инвестирайте в допълнителна защита на калъфа тип тефтер, който отговаря да предпазва дисплея. Изберете от най-различни подбрани от нас дизайни или пък проектирайте Ваш собствен дизайн като качите образ, който перфектно да подхожда на стила Ви.

Предимствата от инсталацията на калъф за Nokia смартфон

Основната цел на един калъф е да предпази вида на смартфона Ви до колкото може от шоковете при всевъзможни удари шокове. Но не е само това целта на калъфа, той също е идеален, ако желаете да запазите стойността на смартфона, така че да го препродадете след определено време. Или пък ако вече имате драскотини или наранявания по него, калъфът ще ги покрие и смартфонът ще изглежда в по-добро състояние. В допълнение калъфът е идеален за себеизразяване. В днешно време има толкова най-различни дизайни, че спокойно може да намерите как да изразите модния си вкус с уникален дизайн. Обаче калъфът не обещава да защити така ефективно дисплея на смартфона Ви, затова препоръчваме да обмислите закупуването на екранен протектор.

Nokia – описание на марката

През 1865 г. Nokia задава своето скромно начало като компания за производство на хартия и с годините марката успява да изгради име за себе си като е водеща компания в редица индустриални сектори, например с производството си на не само хартиени изделия, но и на телевизори и мобилни телефони. Компанията оформя технологията като трансформира човешкия опит и успешно отговаря на нуждите на клиентите си в продължение на 150 години.

Всички, които притежават мобилен телефон, знаят колко важно е той да бъде предпазен максимално от всякакви външни въздействия като драскотини, счупване, намокряне и други. Изборът на кейсове и калъфи за Nokia обаче не е толкова лесен процес. Има хора, за които тези аксесоари нямат кой знае какво значение и те отиват в първия магазин, и купуват първото предложено гръбче. Но по-голямата част обръщат голямо внимание на различните кейсове и калъфи за Нокиа и се затрудняват при избора.

Кейсове и калъфи за Nokia според външния вид

Това са гърбове, кейсове, флип калъфи и други, създадени с определени цветове или картинки. Най-често са направени от силикон или кожа, като има цветни, бели, черни, с различни картинки и други. Те са подходящи за хора, които са бързи в избора си и не държат на точно определена картинка или надпис. Флип моделите за Nokia са защитни, защото обгръщат плътно смартфона. Те са универсални, защото освен че защитават, те могат да направят телефона ви напълно различен.

Персонализирани

Това са уникалните калъфи за Nokia и са изработени от кожа или силикон, но на тях могат да бъдат принтирани снимки, надписи или картинки изцяло избрани от вас самите. Можете да сложите любимата семейна снимка и тя а бъде с вас навсякъде, защото всички знаем, че сега рядко се отделяме от телефоните си. В онлайн магазин Etuo.bg може да се възползвате от тази услуга и да създадете ваш дизайн на калъфите и кейсове за Nokia. Качеството е на високо ниво и дълго време няма да се налага да сменяте своя аксесоар. Цените в Etuo са достъпни и можете да направите подарък с персонализиран такъв аксесоар, който със сигурност ще бъде харесан и оценен.

Водоустойчиви

Този вид кейсове за Nokia са специално за хората, които искат максимално да предпазят телефона си. Ако работата ви е физическа, има по-голяма вероятност от повреда, падане, намокряне или счупване докато носите телефона в джоба си например. Затова такъв вид предпазно средство е един задължителен аксесоар. Тези специални гръбчета са изработени от материали, които не пропускат вода и омекотяват ударите като предпазват ръбовете.

При този тип отново можете да избирате между различни стилове, цветове и уникални картини и снимки. Няма да ви се наложи да правите компромиси с красотата за сметка на здравия телефон. Разгледайте разнообразните модели и направете вашия избор.