+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Кейсове за Nokia

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Многобразие от калъфи за Nokia смартфони

Не се двуумете и си харесайте перфектния аксесоар за Вашия Nokia смартфон чрез нашия онлайн магазин, който специализира във високачествени аксесоари като калъфи и екранни протектор за сматфони и таблети. Калъфите, които предлагаме обещават да осигуряват ефективната защита на деликатни вътрешни и външни компоненти на смартфона като прилягат идеално по модела и поемат физическите сблъсъци. Запазете вида и стойността на смартфона Ви с гъвкавостта на силиконовия калъф или пък инвестирайте в допълнителна защита на калъфа тип тефтер, който отговаря да предпазва дисплея. Изберете от най-различни подбрани от нас дизайни или пък проектирайте Ваш собствен дизайн като качите образ, който перфектно да подхожда на стила Ви.

Предимствата от инсталацията на калъф за Nokia смартфон

Основната цел на един калъф е да предпази вида на смартфона Ви до колкото може от шоковете при всевъзможни удари шокове. Но не е само това целта на калъфа, той също е идеален, ако желаете да запазите стойността на смартфона, така че да го препродадете след определено време. Или пък ако вече имате драскотини или наранявания по него, калъфът ще ги покрие и смартфонът ще изглежда в по-добро състояние. В допълнение калъфът е идеален за себеизразяване. В днешно време има толкова най-различни дизайни, че спокойно може да намерите как да изразите модния си вкус с уникален дизайн. Обаче калъфът не обещава да защити така ефективно дисплея на смартфона Ви, затова препоръчваме да обмислите закупуването на екранен протектор.

Nokia – описание на марката

През 1865 г. Nokia задава своето скромно начало като компания за производство на хартия и с годините марката успява да изгради име за себе си като е водеща компания в редица индустриални сектори, например с производството си на не само хартиени изделия, но и на телевизори и мобилни телефони. Компанията оформя технологията като трансформира човешкия опит и успешно отговаря на нуждите на клиентите си в продължение на 150 години.