CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Nokia 2.3 - Кейсове за Телефони

Телефоните Nokia 2.1, Nokia 2.2, Nokia 2.4, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя своя Nokia 2.4?

Нашият онлайн магазин специализира в продаването на висококачествени аксесоари и джаджи за телефони и таблети на достъпни цени. Като признат лидер в Европа ние обещаваме да не правим компромис между цена и качество. За Nokia 2.4 ние сме се запасили с огромен избор от калъфи, които ефективно ще предпазят вида на Вашето мобилно устройство. Независимо от кой кейс изберете, всеки един обещава да защити смартфона Ви от най-различни механични наранявания. Също така предлагаме разнообразие от дизайни, така че да намерите калъф, който пасва на стила Ви. Не чакайте да нараните своя телефон, спестете си притесненията и закупете калъф още днес.

Какви са предимствата от закупуването на калъф?

Много е важно ако досега не сте закупили кейс за смартфона си да го направите. Калъфите идват с няколко основни предимства. Едно от тях е, че ще предпазят външния вид на телефона от наранявания и драскотини. Друго предимство е, че те са така ефективни и в защитаването на ценните вътрешни компоненти на устройството. Представете си, че смартфона Ви пада на земята, ако той е оборудван с калъф, кейсът успешно ще поеме шока от удара и така телефонът ще продължи да функционира както обикновено. Обаче най-ценното качество на калъфа за телефон е, че като предпази вида му, оригиналната стойност на смартфона ще бъде запазена.

Nokia 2.4 – описание на модела

Вземете до 2 дни от Nokia 2.4 с едно зареждане. Поддържаната от AI адаптивна батерия с мощност 4500 mAh дава приоритет на захранването за приложенията, които използвате най-много - за да можете да продължите да правите това, което обичате. Моментите, които си струва да заснемете, не винаги се случват на бял свят. С усъвършенстваното сливане на изображения и подреждането на експозицията в нощен режим можете да заснемете живи детайли при по-тъмни условия. Гледайте, учете се и създавайте на 6,5-инчов HD + пълен дисплей - пълен със селфи изрезка, за да увеличите максимално екрана си.