+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Nokia 3.4

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да защитя своя Nokia 3.4?

Ако искате да осигурите нужната защита на своя смартфон, изберете от огромния избор от защитни аксесоари, които нашия онлайн магазин предлага. Ние от etuo.bg в продажбата на висококачествени аксесоари и джаджи за мобилни устройства и сме признат лидер в Европа. За ефективната защита на Вашия Nokia 3.4 ние Ви препоръчваме да разгледате селекцията ни от калъфи. Имате избор от разновидни видове кейсове и дизайни, така че да намерите точно това, което търсите. Кейсът не само ще предпази телефона Ви, но и ще бъде стилен аксесоар, с който да се откроите.

Защо да закупя калъф за своя телефон?

Изключително важно е да знаете някои от предимствата от закупуването на калъф за смартфона Ви, така че да сте сигурни, че взимате правилното решение. Всеки кейс предоставя ефективна защита на устройството при механични наранявания и удари, така че неговият вид да остане непокътнат за възможно най-дълго време. Също така калъфите ни ще успеят и да защитят ценните вътрешни частици на телефона от наранявания. Те постигат това като поемат шока от удара в случай, че телефонът бъде изпуснат на земята ли друг твърда повърхност. Но най-ценното качество на всеки калъф се състои в това, че като предпазят телефона, те същевременно ще помогнат в запазването на оригиналната стойност на устройството.

Nokia 3.4 – спецификации на модела

Ускорете играта си с най-новата мобилна платформа Qualcomm Snapdragon 460 и се насладете на до 70% по-добра производителност в сравнение с предишните поколения на Nokia телефони. Увеличете максимално поточното си предаване и работете на 6,39-инчов HD + екран. Дисплеят с перфорация Ви дава още повече пространство на екрана за завладяващо забавление. Снимайте като професионалист с фонови ефекти и редактиране в портретен режим - дори за Вашите селфита. Направете перфектната снимка дори и при слаба светлина с нощен режим, плюс впишете всичко в рамката благодарение на 5-мегапикселовата ултра-широка камера.