CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Nokia 5.4 - Кейсове за Телефони

Телефонът Nokia 5.3, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как мога да защитя своя Nokia 5.4?

Ние от etuo.bg иска всеки смартфон да бъде ефективно защитен, така че да изглежда невероятно завинаги. Сигурни сме, че и Вие искате същото за Вашия Nokia 5.4. Разгледайте нашата колекция от кейсове и му осигурете нужната закрила при механични наранявания и удари. Изберете от най-различни видове и материали, от които калъфите са изработени. Не забравяйте и да си харесате подходящ дизайн, ние сме се постарали да сме наред с тенденциите и да предлагаме стилни кейсове. Не поемайте риска да оставите смартфона си без калъф. Закупете кейс още днес и осигурете най-добрата защита на Вашето устройство.

Какви са предимствата от закупуването на кейс?

Когато оборудвате смартфона си с кейс от нашия онлайн магазин, Вие обещавате на устройството си максимална защита на неговия външен вид. Ще премахнете всички притеснения, че ще надраскате капака или нараните страничните бутони. Ежедневието Ви ще бъде улеснено и телефонът Ви ще изглежда атрактивно за по-дълго време. Изберете от селекцията ни от силиконови, бронирани или хибридни калъфи и обещайте още по-сигурна защита на телефона. Този вид кейсове са изключително издръжливи и ще поемат по-тежки механични удари при падания на телефона от високо или на земята.

Nokia 5.4 – спецификации на модела

Запечатайте всеки красив детайл с помощта на великолепната камера на Nokia 5.4. Мощната 48MP Quad камера и 16MP селфи камера с перфорация, ще Ви позволят да уловите света си в движение с кинематографично видеозаписване. Имайте повече място за Вашите игри и сърфиране в интернет с помощта на впечатляващия 6,39-инчов HD + екран. Правете каквото искате, когато искате, с щедър 2-дневен живот на батерията. Технологията за адаптивна батерия с помощта на изкуствен интелект дава приоритет на захранването на нещата, които използвате най-много, така че Вие ​​да бъдете в контрол на нещата.